CREATINE ALKALYNE FORMULA от PEAK

PEAK

CREATINE ALKALYNE FORMULA

12345    3.5/5  (21 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 150 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
8369 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12712

DESCRIEREA PRODUSULUI

ALKALYNE CREATINA (stabilizata cu un pH alcalin> 12) - Această formulă alcalină de creatina previne conversia (acidul gastric). Astfel, este complet absorbit de celulele din mușchii,pe măsură ce trece prin sistemul digestiv neschimbat. Alkalyne Creatina este forma preferată de femei, deoarece aceasta nu provoacă retenția de apă sub piele si este perfect pentru o dieta saraca in carbohidrati.

Efectul anabolic este amplificat prin reteta alcalină, se dizolvă complet în mediu lichid este percepută foarte bine organic, și este recomandata pentru sportivii care au probleme cu tractul digestiv (in special probleme in digestia grasimilor).
Direcții: Alkalyn Creatina - 5 capsule pe zi (de preferință, inainte sau după antrenament), cu 300 ml de lichid. In zilele fara antrenament 5 capsule dimineața, pe stomacul gol.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

CREATINE ALKALYNE FORMULA от PEAK

CREATINE ALKALYNE FORMULA

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: PEAK    Ambalare: 150 Capsule, 30 Doze
8369 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
83.69 RON
73.73 RON