Creatine Ethyl Ester от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Creatine Ethyl Ester

12345    4.7/5  (12 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Ethyl Ester Ambalare: 180 Capsule Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 14079

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Formula creatina contemporană
      rezistenta sporita si rezistenta
      Fără reținere a apei
      Fără fază de încărcare
      digestibilitate și eficiență îmbunătățită


Creatina Ethyl Ester
este o formulă nouă, modernă, care vă va da tot ceea ce creatina nu a reușit până în prezent. Uita fazele de încărcare obositoare cantități mari de zahăr și de retenție a apei neplăcute. Acum puteți folosi una dintre cele mai eficiente suplimente pentru forta si rezistenta, fara negative de creatina.

Creatina Ethyl Ester
compus e de creatina cu un grup ester. Când ajunge în corpul descompune din nou la creatina. Pe parcursul întregului proces, gruparea ester facilitează trecerea creatină în mediul acid din stomac și transportarea acesteia la celulele musculare, care primesc proaspat creatina foarte potent. Creatina Ethyl Ester are o rată ridicată de absorbție, făcându-l mai bioactive decât multe alte forme de marketing. Creatina Ethyl Ester nu emite creatinina toxic, nu irita stomacul si duce la exces de reținere a apei în mușchi. Creatina Ethyl Ester este absorbit în totalitate și fără aport de zahăr adăugat, ceea ce este neplăcut pentru orice dieta. Un alt avantaj al Creatine Ethyl Ester este o doză mică. Datorită absorbției sale ridicate nu are nevoie de fază de încărcare de 20 de grame pe zi, care, în acest caz, ar fi inutil pentru organism.

Creatina Ethyl Ester
crescut nivelul de creatina in muschii scheletici. Creatina crește volumul celulei musculare, ajută la hidratarea și performanțele sale. Creatina are o influență directă asupra nivelurilor de acid lactic, permițând o mai mare rezistenta musculara si cresterea secvențelor de operare. Creatina Ethyl Ester este implicat în producerea de ATP (adenozin Tri Phosphate), unitatea de bază de energie la nivel celular. Prin producția de energie celulară este uchelichava volumul de lucru pe care mușchii se poate efectua, durata de încărcare și de recuperare mai rapidă între seturi și zile individuale de formare profesională.

Creatina Ethyl Ester afectează în mod direct puterea și în creștere exploziv, care un produs adecvat pentru sportivi de rezistență face. Prin toate calitățile sale pozitive, Creatina Ethyl Ester ajuta la cresterea musculara fara tesut adipos si strans, reduce tulpina musculare și recuperarea generală a organismului. Creatina Ethyl Ester este o formă modernă de creatina, care ar fi util pentru amatorii de fitness,, nebuni sportivi de rezistență, sporturi de echipa si rezistenta legate de sport. Creatina Ethyl Ester ofera tot ce este necesar de astăzi atlet - putere, explozivitate, rezistenta, recuperare si masa musculara.

Mod de administrare: Luati 2-4 capsule de 30-40 de minute inainte de antrenament si 2-4 capsule, imediat după antrenament. In zilele fara antrenament, iau 2-4 capsule cu prima masă și 2-4 capsule de 6-8 ore mai târziu

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine Ethyl Ester от PURE Nutrition USA

Creatine Ethyl Ester

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Ethyl Ester    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 180 Capsule
Nu este disponibil!