Pure Creatine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Creatine

12345    4.4/5  (58 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze Vezi ingredientele
13616 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 17258

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creatina este ingredientul cel mai popular în lumea nutriției sportive. Este unul dintre puținii aditivi a căror acțiune și efect a fost dovedită și confirmată de zeci de studii clinice.Efectele benefice ale creatinei sunt asociate cu performanțe atletice îmbunătățite, crește puterea explozivă și nivelul de energie și de recuperare îmbunătățită după antrenament grele. Creatina are calitatea specifică de a hidra celulele musculare în mod eficient cu apă. Aceasta stimulează creșterea musculară, făcând fibrele musculare mai mari și mai puternice.

Funcția principală a creatinei este asociată cu recuperarea și producerea de ATP (adenozina), unitatea de bază de energie la nivel celular. Acest proces permite generarea mai multor capacități musculare pentru o perioadă mai scurtă de timp. Oricine dorește să devină mai puternic, să își sporească energia și rezistența și să construiască mai multe mușchi va fi mulțumit de efectele creatinei. În plus, oricine care vrea să urce masa musculara si pentru a elimina o anumită cantitate de grăsime trebuie să includă creatina în planul lor de dieta.

Creatina este alegerea perfectă atunci când sportivul este supus activitatii fizice intense, stresul si oboseala si cu toate acestea, se străduiește să îmbunătățească performanța și rezultatele acesteia.

Creatina of Nutrition micronizat Pure creatina monohidrat de cea mai înaltă calitate și un material pur farmaceutic. creatina micronizata este absorbit - complet și rapid în organism, depășirea într-o măsură mai mare puterea distructivă a mediului gastric și ajunge într-o cantitate mai mare pentru celulele musculare. Creatina micronizată are o suprafață mai fină, se dizolvă mai bine în apă și nu provoacă iritații și dureri de stomac.

Utilizare: timp de 5-7 zile, luând 20 de grame pe zi (împărțit în 4 porții de 5 grame la fiecare 3-4 ore) - aceasta este perioada de încărcare.

Apoi mențineți 5-10 grame zilnic timp de 25-30 de zile - o perioadă de întreținere. Nu amestecați cu cafeină și băuturi calde. Nu stați mai mult de 10 minute dizolvate în apă (efectul este slăbit).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Pure Whey

  Pure Whey pentru diete
  24757 RON

  Pure Whey


  Categorii: Proteine
  Brand: PURE Nutrition USA
  Ambalare: 2272 Grame, 76 Doze

  Principala sursa de proteina folosita in compozitia acestui supliment este extrasa din concentratul pur si nedenaturat de zer. Ea este cea mai populara si utilizata proteina din lume. Hidrolizatul de zer din Pure Whey ajuta la recuperarea mai rapida a tesutului muscular dupa antrenament sau efort...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard pentru diete
  382 RON 24950 RON

  100% Whey Gold Standard


  Categorii: Proteine, Produse cu un discount maxim
  Brand: Optimum Nutrition
  Ambalare: 2270 Grame, 74 Doze

  Proteina Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard este cea mai – celebra proteina din lume. A castigat numeroase premii, printre care cea mai buna protein in anii 2005, 2006, 2007, 2008 și 2009. Inca de la bun început, Optimum Nutrition a impus standarde pe care toate proteinele de inalta c...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Pure Creatine от PURE Nutrition USA

Pure Creatine

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 1000 Grame, 200 Doze
13616 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
136.16 RON
119.96 RON