Creapure Creatine Monohydrate от Reflex

Reflex

Creapure Creatine Monohydrate

12345    4.1/5  (23 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 100 Grame, 20 Doze
3774 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 18162

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creapure® Creatina, garantat cel mai curat și cel mai sigur creatina pe piata din Marea Britanie

Creatina apare în mod natural în organism, este prezent în fiecare celulă și funcționează ca un rezervor de energie. În funcție de masa de greutate și mușchi, magazine ale corpului între 100 și 150 mg de creatina, din care aproximativ 2 până la 4 mg sunt utilizate zilnic pentru activitatea normală. Jumătate din creatina necesară este produsă de organismul însuși, restul trebuie să fie obținut zilnic cu alimente. Pentru o aprovizionare optimă de creatina ar trebui să fie consumate 500g de carne și pește crud în fiecare zi. Deoarece acest lucru nu este fezabilă în practică, Creatina suplimentară are sens și este recomandată.

Subiectul de mai mult de 300 de studii, este una dintre suplimente nutritive mai bine cercetate de pe piață. În sporturi de viteză, cum ar fi sprinturi, fotbal, rugby si arte martiale precum și de formare în greutate intensivă a culturiști, luând creatina, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, a crescut semnificativ (cu 15%), forta si rezistenta, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Creșterea poate ajunge la 20% pentru o rezistență maximă în interval de formare.


Luând creatina imbunatateste concentrarea, creste rezistenta la formare și de recuperare mai rapidă.

Creapure® Creatina (CreatineMonohydrate) - Creatina este ideal pentru o gamă largă de sportivi, de la culturisti prin intermediul celor care au nevoie de o putere de explozie în sportul lor sau cei implicați în sporturi de viteză. Astăzi, există o gamă largă de creatina de pe piata este critica pe care le alegeți și testat produsul în condiții de siguranță.

Ceea ce distinge Creapure® Creatina diferit de concurență?

Având în vedere existența pieței astăzi în mai multe forme diferite de creatina, Creapure® Creatina este singura creatina din lume care testa sistematic Creapure® Creatina este alegerea numai pentru cei care doresc să obțină bani lor cercetate și sursă sigură de creatina. Acest lucru este extrem de important, deoarece produsul a câștigat popularitate imensă și multe alte surse de creatina potențial ar putea conține impurități și de produse-inclusiv creatinina (CRN), diciandiamidă (DCD), Dihydrotriazine (DHT) și Tiouree. impurități și subproduse. Produs de AlzChemofGermany.

Utilizare: În faza de „încărcare“ o linguriță dozatoare (= 5 g.) În 250 ml. apă, suc de fructe sau pischezamenitelya reconstituit, de 4 ori pe zi, la intervale egale, timp de 5 zile. După „încărcare“ la 5 grame. de zi cu zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creapure Creatine Monohydrate от Reflex

Creapure Creatine Monohydrate

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: Reflex    Ambalare: 100 Grame, 20 Doze
3774 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
37.74 RON
33.25 RON