Creatine Creapure 700 mg от Reflex

Reflex

Creatine Creapure 700 mg

12345    4.9/5  (29 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze Vezi ingredientele
5040 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 12111

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creapure® Creatina în capsulă - asigurarea mai curat și cel mai sigur creatina de pe piata de azi.

Creatina apare în mod natural în organism, este prezent în fiecare celulă și funcționează ca un rezervor de energie. În funcție de masa de greutate și mușchi, magazine ale corpului între 100 și 150 mg de creatina, din care aproximativ 2 până la 4 mg sunt utilizate în fiecare zi pentru activitatea normală. Jumătate din creatina necesară este produsă de organismul însuși, restul trebuie să fie obținut zilnic cu alimente. Pentru un aport optim de creatina se consuma 500 g. Carnea crudă și pește crud în fiecare zi. Deoarece acest lucru nu este fezabilă în practică, Creatina suplimentară are sens și este recomandată.

Subiectul de mai mult de 300 de studii, este una dintre suplimente nutritive mai bine cercetate de pe piață. În sporturi de viteză, cum ar fi sprinturi, fotbal, rugby si arte martiale precum și de formare în greutate intensivă a culturiști, luând creatina, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, a crescut semnificativ (cu 15%), forta si rezistenta, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Creșterea poate ajunge la 20% pentru o rezistență maximă în interval de formare.

Luând creatina imbunatateste concentrarea, creste rezistenta la formare și de recuperare mai rapidă.

Creatina Monohidrat - Creapure® Creatina este ideal pentru o gamă largă de sportivi; de culturisti prin intermediul celor care au nevoie de o putere de explozie în sportul lor ales sau cei implicați în sporturi de viteză. Astăzi, există o gamă largă de creatina de pe piata este critica pe care le alegeți și testat produsul în condiții de siguranță.

Ceea ce distinge Creapure® Creatina concurenței?

Având în vedere existența pieței astăzi în mai multe forme diferite de creatina, Creapure® Creatina este singura creatina din lume pentru a fi testate în mod constant liber de impurități și de produse secundare. Produs de AlzChem Germania, Creapure® Creatina este singura alegere pentru cei care doresc o cercetare dovedit sursa sigura de creatina. Acest lucru este extrem de important, deoarece alte surse de creatina contin potențial impurități și produsele secundare de inclusiv creatinina (CRN), diciandiamidă (DCD), Dihydrotriazine (DHT) și tiouree.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Creatine Creapure 700 mg от Reflex

Creatine Creapure 700 mg

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: Reflex    Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze
5040 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
50.4 RON
44.4 RON