Creatine Monohydrate от RSN

RSN

Creatine Monohydrate

12345    5/5  (39 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Creatina Monohidrată Ambalare: 454 Grame, 90 Doze Vezi ingredientele
-25%   8198 RON
6149 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 33867

DESCRIEREA PRODUSULUI

RSN CREATINE MONOHYDRATE este cel mai bine testat supliment pentru sportivi.

Cel mai bun suport pentru muschi, un aliat la fiecare antrenament, în fiecare zi, fără excepție. RSN CREATINE MONOHYDRATE este un monohidrat de creatină, cunoscut și probabil substanța cea mai valoroasă pentru fiecare sportiv. Invinge aceasta lupta neuniforma, du-te la urmatorul nivel si lasa-ti muschii sa alerge la viteza maxima. Totul este la îndemână.

      90 de porții din produs în ambalaj
      Dedicat tuturor sportivilor, fără excepție
      Aromă și versiuni naturale
      Micronizare înaltă
      Solubilitate mare

RSN CREATINE MONOHYDRATE - creatină monohidrata

Creatina Nu cred că există un atlet care nu a auzit niciodată acest termen. Nu cred că există o persoană care, cu îndoială, ar refuza suplimentarea cu această relație naturală. Unele lucruri nu se schimbă, cu siguranță monohidrat de creatină. Este un compus chimic organic care apare în mod natural în corpul uman. Se livrează de obicei cu produse animale cum ar fi carne, ouă și pește. Efectul său benefic se bazează pe un mecanism simplu care eliberează energie sub formă de molecule ATP de mare putere (adenozină trifosfat) prin distrugerea fosfocreatinei în mușchi. În ciuda faptului că creatina este, de asemenea, conținută în produsele alimentare, este de până la 100% satura muschii cu creatina, singura cale este suplimentarea constantă (3-5 grame surse sugerează în fiecare zi). Are o serie de proprietăți valoroase care îmbunătățesc performanța musculară, dar demonstrează, de asemenea, activitatea protectoare a creierului sau a mușchiului inimii.


Cum sa primiti?

Se dizolvă o singură porție de produs 5 g (1 scoică) în 150-200 ml de apă sau suc. În funcție de nevoile dvs., consumați o porție zilnic. În zilele de antrenament: o zi pe zi după antrenament. În zilele care nu sunt antrenați: o porție după trezire. Un efect benefic este obținut cu un aport zilnic de creatină de 3 g.


RSN CREATINE MONOHYDRATE proprietăți:

      Suport pentru mușchi și forță
      Participă la resinteza glicogenului
      Creste cantitatea de fosfocreatina din muschi, ceea ce duce la cresterea energiei naturale
      Suplimentarea poate aduce beneficii creierului, oaselor, mușchilor și ficatului
      Un supliment dovedit și testat pentru fiecare sportiv
      Poate îmbunătăți regenerarea corpului

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Creatine Monohydrate от RSN

Creatine Monohydrate

Categorii: Creatina
Subcategorii: Creatina Monohidrată    Brand: RSN    Ambalare: 454 Grame, 90 Doze
8198 RON
6149 RON