Alkaly-X от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Alkaly-X

12345    3.6/5  (14 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 660 Grame Vezi ingredientele
14520 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 10673

DESCRIEREA PRODUSULUI

Suplimentul nostru ALKALY-X, este o formula avansta de Kre-Alkalyna. O formula pentru cresterea performantei si a masei musculare. Kre-Alkalyna este o forma farmaceutica de creatina monohidrata. Aceasta are "pH-ul corectat", pentru a prevenii sensibilitatea la creatina si neasimilarea acesteia. Prin includerea bioperinei absorbtia maxima poate fi atinsa fara efecte secundare.

ALKALY-X contine, de asemenea, un trio puternic de beta-alanina, arginina, alfa ketoglutarat si malat de citrulina. Ele sunt responsabile pentru cresterea nivelului de oxid nitric care este vasoilatator (transport eficient de nutrienti si oxigen), pentru cresterea carnozinei musculare, care este super eficient in cresterea performantei si in eliminarea oboselii.

S-a demonstrat ca arginina, provoaca cresterea secretiei hormonului de crestere si a insulinei, avand ca rezultat efecte anabolice. Vitargo este un unic patentat molecular de carbohidrati, de neegalat prin capacitatea sa de a trece rapid prin stomac (nu baloneaza). Acesta, de asemenea, creste nivelul insulinei sicompleteaza rezervele de glicogen.

     Formula Kre-Alkalyn cu Creatina pH-corectat, carbohidrati si creatina avansata      pentru cresterea performantei si masei musculare!
     Creatina Kre-Alkalyn super stabila!
     Cu stimulator de monoxid de nitrogen, insulina si carnozina!
     Cu carbohidrat patentat VITARGO!
     AKG - Alpha-Ketoglutarate Ca!
     Beta Alanina!
     Arginina!
     Taurina!
     Bioperina!

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăşiţi doza recomandată zilnica. Produsul nu înlocuieşte alimentaţia variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și arahide.

Se recomanda: amestecarea a 1-2 portii cu apa, turmix de proteina sau orice lichid care contine carbohidrati. A se conduma imediat dupa antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 49:41:30
  Glutamine Powder pentru diete
  OstroVit

  Glutamine Powder

  500 Grame, 100 Doze
  97 RON 4850 RON (-50%)
  Cumpara

  Glutamine Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 500 Grame, 100 Doze

  OSTROVIT GLUTAMINE OstroVit Glutamine este un produs de primă clasă, avansat, conceput pentru a răspunde așteptărilor celor mai exigenți consumatori. L-glutamina L-glutamina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi endogeni. Se caracterizează prin multe funcții biologice, ca un transportor de azot sau un precursor al sintezei glutationului și a nucleotidelor. Este unul dintre subs...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Alkaly-X от Scitec Nutrition

Alkaly-X

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: Scitec Nutrition    Ambalare: 660 Grame
14520 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
145.2 RON
127.92 RON