Kre-Alkalyn® 750 mg от Swedish Supplements

Swedish Supplements

Kre-Alkalyn® 750 mg

12345    5/5  (93 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
18935 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 30085

DESCRIEREA PRODUSULUI

Kre-Alkalyn® 2600 de la Swedish Supliments conține creatină patentată PH tamponată, care nu are nevoie de faza de încărcare, dar funcționează direct.

- Capsule cu doză mare în valoare totală de 1300 mg!
- Creșterea rezistenței și a explozivității
- Crește volumul muscular
- Acționează direct si rapid
- Fără retinere de apa

Kre-Alkalyn® este o creatină monohidratată patentată, care este o alternativă la creatina normală, în care utilizatorul nu eliberează faza de încărcare.Kre-Alkalyn® are o valoare PH de 12, ceea ce înseamnă că poate rezista eficient pH-ului acid al stomacului și păstrează stabilitatea intestinului în care are loc absorbția pentru transportul suplimentar către mușchi, nu este necesară ciclizarea creatinei.

Kre-Alkalyn® asigură o stabilitate maximă și o absorbție maximă și, prin urmare, este mai eficientă decât creatina monohidrată normală.Kre-Alkalyn® a fost demonstrat în teste pentru a se transforma în produs secundar de creatinină atunci când este expus la acid, ceea ce înseamnă un risc mai mic de retenție a fluidului și probleme de putere mai reduse pentru utilizator.
Creatina este unul dintre cele mai bine studiate suplimente nutritive care îmbunătățesc performanța, găsite astăzi, cu aproape o mie de studii în spatele Creatina ridică performanța furnizând grupuri de fosfați la mușchii care le folosesc ca și combustibil în exerciții anaerobe explozive, cum ar fi graba de sprint sau antrenarea în greutate. Creatina sporește performanța fizică prin exerciții repetate pe termen scurt cu intensitate ridicată. Efectul dorit este atins la un aport minim de 3g.

Ingrediente:

Creatină monohidrat, capsulă (coajă: gelatină bovină, colorant: dioxid de titan), agent anticoroziv (stearat de magneziu, dioxid de siliciu).

Creatina este sintetizată în ficat și depozitată în principalele mușchi, inclusiv țesuturile cardiace și scheletice. Odată ajuns în interiorul celulelor musculare, creatina este fosforilată pentru a forma fosfat de creatină (CP), care, sub formă de substrat de energie înaltă pentru molecula universală de adenozină trifosfat (ATP), ajută la contracția miofibrililor (fibre musculare). Este utilizat pentru a mentine niveluri mai ridicate de ATP in timpul exercitiilor.Creatina Phosphate maximizeaza performantele fizice.

Utilizare recomandată:

-Pentru greutatea corporală de până la 80 kg, luați o capsulă înainte și o capsulă după efort fizic.
-Pentru greutatea corporală de peste 80 kg, luați două capsule înainte și două capsule după efort fizic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Kre-Alkalyn® 750 mg от Swedish Supplements

Kre-Alkalyn® 750 mg

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
18935 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
189.35 RON
166.82 RON