Kre-Alkalyn Powder от Trec Nutrition

Trec Nutrition

Kre-Alkalyn Powder

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Creatina Subcategorii: Kre-alcaline Ambalare: 200 Grame Vezi ingredientele
14854 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 17577

DESCRIEREA PRODUSULUI


Forma avansaat de creatina monohidrat traditionale din Trec se distinge nu numai o stabilitate mai mare, dar de absorbție, de asemenea, mai mare de microelemente, care are un efect pozitiv asupra creșterii capacităților de putere ale stagiarului, o durabilitate crescută a corpului și, ca urmare, o creștere a volumului muscular. Formula inovatoare a Kre-Alkalyn este susținută de un brevet în exportator exclusiv și producător de creatină monohidrat tamponată din SUA companie bioceutical de Cercetare & Dezvoltare de laborator.

      Nu există stimulente, și substanțe interzise
      Fără fază de încărcare sau de adoptare ciclică
      Crește dimensiunea musculare, forta, rezistenta si recuperare

Cum funcționează?
Creatina a fost mult timp cunoscut ca unul dintre cele mai eficiente mijloace cu efect pozitiv asupra dovedit atlet creștere a productivității. Proprietățile unice ale acestui material au o influență decisivă asupra performanței particulelor ATP, care corespunde în mod direct la viteza de contracția musculară și puterea. Preparatul original, Kre-Alkalyn de la Nutrition vine sub Trec sub formă de capsule sau pudră, care curge rapid și fără pierderi suferă agresive pentru tractul gastrointestinal creatina. Patentat supliment super-aliment nu are nevoie de o fază separată pentru a începe și acesta este un avantaj concurent de creatina tamponată. Testarea noastră a acestui produs nu a lăsat nici o îndoială cu privire la semnificația sa de mare pentru progresul în punerea în aplicare a diferitelor exerciții fizice.

Profitați de cel mai bun mod de a deveni puternic și strâmt. Formula eficientă a Kre-Alkalyn este foarte stabil și nu poartă consecințe negative pentru organismul sportivilor. Testele practice efectuate dovedesc eficiența în sportivi din diferite discipline sportive de maraton de funcționare și de înot pentru culturisti și pauarlifeteri.

Utilizare: Luați 1 doză (2 capsule sau 1,5 g pulbere) de 2 ori pe zi, cu 300 ml. apă. Pe de formare zile luați o doză de 30 de minute înainte de zakuskai 1 doză de 30 de minute înainte de trenirovka.V zile non-formare:... O doză de 30 de minute înainte de micul dejun și 1 portie de 30 de minute înainte de ultima masă a zilei..

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Kre-Alkalyn Powder от Trec Nutrition

Kre-Alkalyn Powder

Categorii: Creatina
Subcategorii: Kre-alcaline    Brand: Trec Nutrition    Ambalare: 200 Grame
14854 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
148.54 RON
130.86 RON