Kre-Alkalyn EFX 750 mg от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Kre-Alkalyn EFX 750 mg

12345    4.6/5  (23 Au votat)
Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
Vezi ingredientele
13941 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11703

DESCRIEREA PRODUSULUI

Realizarea de relief, care a erupt cu o forță să devină al naibii de greu! Acestea sunt singurele efecte secundare care vor oferi Kre-Alkalyn, pentru că acest lucru nu este doar creatina, este puritatea și perfecțiunea în produse de creatina!

Rolul de creatina in organism este asociat cu procesul de contracție musculară. Principala sursă de energie pentru ea este un adenozin trifosfat (ATP). Conținutul de ATP în mușchiul este mic și atunci când este necesar să se efectueze o muncă musculare prelungite, acesta trebuie să recupereze rapid. Funcția principală a creatinei este de a crește rezervele de energie în mușchi.

Patentată Kre-Alkalyn, care este o creatina tamponată cu adaos alcalin, care crește pH-ul între 7 și 12. Prin ele se încadrează în creatina corpul uman este reținut de efectul nociv al acidului gastric și atinge potențialul maxim în celulele musculare. Kre-Alkalyn este de până la 10 ori mai eficiente decât regulate creatina, eliminând toate neajunsurile sale. Atunci când se iau Kre-Alkalyn, el ajunge la mușchii fără a pierde un pic pe drumul spre rezultate mari.

Kre-Alkalyn
va ridica greutatea musculare va fi umflate ca niciodată înainte, va dobândi duritatea și densitatea mușchilor, fără crampe și rigiditate. recuperare generală rapidă va fi îmbunătățită, și, prin urmare, cresterea muschilor. Creșterea puterii este una dintre cele mai mari avantaje ale Kre-Alkalyn. Fiecare exercițiu va fi cucerit, maksove va fi luat, vă va ridica mai mult și mai mult în greutate.

Mai multă putere, mai exploziv, mai multa intensitate! Kre-Alkalyn dovedit clinic de acid lactoză tampon, permițând un număr mai mare de mișcări înainte de creșterea nivelului de acid lactoză și ajungând la defectarea sistemului nervos. Kre-Alkalyn vă permite să faceți mai multe repetari înainte de eșec total.

Mod de administrare: 1-2 capsule inainte si dupa antrenament. În non-formare zile, 1-2 capsule dimineața și după-amiaza

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Kre-Alkalyn EFX 750 mg от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Kre-Alkalyn EFX 750 mg

Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
13941 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
139.41 RON
122.82 RON