Pure Creatine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Creatine

12345    4.4/5  (61 Au votat)
Ambalare: 500 Grame, 100 Doze
Vezi ingredientele
20785 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 11642

DESCRIEREA PRODUSULUI

Creatina este ingredientul cel mai popular în lumea nutriției sportive. Este unul dintre puținii aditivi a căror acțiune și efect a fost dovedită și confirmată de zeci de studii clinice.Efectele benefice ale creatinei sunt asociate cu performanțe atletice îmbunătățite, crește puterea explozivă și nivelul de energie și de recuperare îmbunătățită după antrenament grele. Creatina are calitatea specifică de a hidra celulele musculare în mod eficient cu apă. Aceasta stimulează creșterea musculară, făcând fibrele musculare mai mari și mai puternice.

Funcția principală a creatinei este asociată cu recuperarea și producerea de ATP (adenozina), unitatea de bază de energie la nivel celular. Acest proces permite generarea mai multor capacități musculare pentru o perioadă mai scurtă de timp. Oricine dorește să devină mai puternic, să își sporească energia și rezistența și să construiască mai multe mușchi va fi mulțumit de efectele creatinei. În plus, oricine care vrea să urce masa musculara si pentru a elimina o anumită cantitate de grăsime trebuie să includă creatina în planul lor de dieta.

Creatina este alegerea perfectă atunci când sportivul este supus activitatii fizice intense, stresul si oboseala si cu toate acestea, se străduiește să îmbunătățească performanța și rezultatele acesteia.

Creatina of Nutrition micronizat Pure creatina monohidrat de cea mai înaltă calitate și un material pur farmaceutic. creatina micronizata este absorbit - complet și rapid în organism, depășirea într-o măsură mai mare puterea distructivă a mediului gastric și ajunge într-o cantitate mai mare pentru celulele musculare. Creatina micronizată are o suprafață mai fină, se dizolvă mai bine în apă și nu provoacă iritații și dureri de stomac.

Utilizare: timp de 5-7 zile, luând 20 de grame pe zi (împărțit în 4 porții de 5 grame la fiecare 3-4 ore) - aceasta este perioada de încărcare.

Apoi mențineți 5-10 grame zilnic timp de 25-30 de zile - o perioadă de întreținere. Nu amestecați cu cafeină și băuturi calde. Nu stați mai mult de 10 minute dizolvate în apă (efectul este slăbit).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Pure Creatine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Creatine

Ambalare: 500 Grame, 100 Doze
20785 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
207.85 RON
183.12 RON