Alkaly-X от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Alkaly-X

12345    3.6/5  (14 Au votat)
Ambalare: 660 Grame
Vezi ingredientele
15523 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No.: 10673

DESCRIEREA PRODUSULUI

Suplimentul nostru ALKALY-X, este o formula avansta de Kre-Alkalyna. O formula pentru cresterea performantei si a masei musculare. Kre-Alkalyna este o forma farmaceutica de creatina monohidrata. Aceasta are "pH-ul corectat", pentru a prevenii sensibilitatea la creatina si neasimilarea acesteia. Prin includerea bioperinei absorbtia maxima poate fi atinsa fara efecte secundare.

ALKALY-X contine, de asemenea, un trio puternic de beta-alanina, arginina, alfa ketoglutarat si malat de citrulina. Ele sunt responsabile pentru cresterea nivelului de oxid nitric care este vasoilatator (transport eficient de nutrienti si oxigen), pentru cresterea carnozinei musculare, care este super eficient in cresterea performantei si in eliminarea oboselii.

S-a demonstrat ca arginina, provoaca cresterea secretiei hormonului de crestere si a insulinei, avand ca rezultat efecte anabolice. Vitargo este un unic patentat molecular de carbohidrati, de neegalat prin capacitatea sa de a trece rapid prin stomac (nu baloneaza). Acesta, de asemenea, creste nivelul insulinei sicompleteaza rezervele de glicogen.

     Formula Kre-Alkalyn cu Creatina pH-corectat, carbohidrati si creatina avansata      pentru cresterea performantei si masei musculare!
     Creatina Kre-Alkalyn super stabila!
     Cu stimulator de monoxid de nitrogen, insulina si carnozina!
     Cu carbohidrat patentat VITARGO!
     AKG - Alpha-Ketoglutarate Ca!
     Beta Alanina!
     Arginina!
     Taurina!
     Bioperina!

Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală! Consultaţi cu medicul înainte de folosirea produsului! Nu depăşiţi doza recomandată zilnica. Produsul nu înlocuieşte alimentaţia variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!Provine dintr-o fabrică unde se lucrează cu lapte soia, ou, și arahide.

Se recomanda: amestecarea a 1-2 portii cu apa, turmix de proteina sau orice lichid care contine carbohidrati. A se conduma imediat dupa antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Alkaly-X от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Alkaly-X

Ambalare: 660 Grame
15523 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
155.23 RON
136.76 RON