Crea-Bomb от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Crea-Bomb

12345    4.7/5  (46 Au votat)
Ambalare: 25 x 11 Grame
Vezi ingredientele
8398 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 11742

DESCRIEREA PRODUSULUI

Exista un avantaj in diversitate si lucrul in echipa. De ce sa te gandesti mult, care dintre creatine este mai eficienta pentru tine, daca poti sa iei pe toate deodata intr-o singura formula de creatina. La fiecare persoana efectul este altfel, deoarece organismul nu este la fel la toti oamenii. Din acest motiv a fost creat noul CREA BOMB acest produs te va multumi din plin, datorita formulei sale complexe: de creatina multi-vectoriala, in care este tri- si dicreatina malat, MicronTec creatina monohidrata micronizata, creatin-etil ester, creatin-orotat si creatina gluconat!

     Formula de creatina multi-vectoriala!
     10 Ingrediente Active!
     Ingrendiente active magneziu, vitamina B3 si extra taurina, oxid de magneziu, acid malic!
     Sase forme de creatine avansate: tricreatina-malat, dicreatina-malat, MicronTec      creatina-monohidrata micronizata, creatina-etil ester, creatina-orotat, creatina gluconat!
     Praf de creatina cu aroma, fara aspartam, calorii si zahar!

Se recomanda: Pentru fiecare 15 kg de greutate corporala se ia zi de zi 5 g de creatina pe zi (jumate de cupa de Crea Bomb). Aceste doze de 5 grame se impart in cursul zilei, de preferat inainte de masa. Dupa primele 5-7 zile de "incarcare", zilnic este suficient 5-10 grame de creatine pentru mentinerea nivelului. Fiecare doza de creatina de 5 grame trebuie preparat cu minim 400 ml apa pentru dizolvarea optima.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Crea-Bomb от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Crea-Bomb

Ambalare: 25 x 11 Grame
8398 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la o gama larga de produse.

Pret cu card VIP:
83.98 RON
73.99 RON