Mega Kre-Alkalyn от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Mega Kre-Alkalyn

12345    4.6/5  (46 Au votat)
Ambalare: 80 Capsule
Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 10640

DESCRIEREA PRODUSULUI

     Pachetul ajunge pentru cel putin două luni de utilizare!
      nu are efecte secundare cunoscute de creatina la durere familiare pentru noi toți
      Nu este nevoie de odihnă
      fără realimentare faze
      Nu este nevoie de scuturare sau apă care urmează să fie luate
      doze extrem de mici si potent - 1.200 miligrame!

Mega Kre-Alkalyn e creatina care nu este convertită în creatinină înainte de a ajunge la mușchii. Ambalate într-o capsulă, care ajunge organismul oral. Mega Kre-Alkalyn este fabricat folosind brevet All American Pharmaceuticals Corporation, care este mai mult decât o garanție a calității în domeniul suplimentelor alimentare!

CRE-alcalina este înmuiată creatina, care intră în corpul uman se transforma in creatinina. Fondul de cercetare recente dovedesc că doar câteva secunde după ingestia de majoritatea creatina monohidrat este excretat urinata.Blagodarenie unui sistem special pentru a controla pH-ul, dedurizată creatina poate fi convertit la creatininei.

Produsul este mai mult de 10 ori mai eficient decât creatina monohidrat și vă va permite să luați cantitatea maximă de creatina in 2 - 3 grame pe zi, fara probleme de stomac.

Mod de administrare: Luati 1 capsulă imediat după antrenament și încă 1 oră înainte de antrenament sau la un alt moment al zilei.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Mega Kre-Alkalyn от Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Mega Kre-Alkalyn

Ambalare: 80 Capsule
Coming soon!