GUARANA MAX от CVETITA HERBAL

GUARANA MAX

12345    3.5/5  (2 Au votat)
Categorii: Energizante Subcategorii: Guarana Brand: CVETITA HERBAL Ambalare: 100 ml, 33 Doze Vezi ingredientele
-20%   9320 RON
7456 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 22067
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Indicatii:
Pentru tonifiere: Doza Оne de 3 ml pe zi.
Pentru sportivi: 3 ml de două ori pe zi.

Recomandare:
Echipa Power & frumusete vă încurajează să contactați consultanții noștri, care sunt disponibile în magazinele noastre. Prin aceasta va realiza optimizarea aportul dvs. individual în concordanță cu antrenamentul și planul de a manca, precum și alte caracteristici individuale tipice fiecărei persoane!

Depozitare:
Datorită structurii complexe a ingredientelor active din acest produs, se agită o dată pe săptămână și înainte de utilizare pentru a asigura raportul adecvat ingredientelor în amestec și eficacitatea per doză.

Nu utilizați dacă au fost compromise integritatea. Expunerea la căldură, lumină sau de aer poate afecta gustul sau mirosul, așa că ține departe de lumina directă a soarelui sau de căldură și se păstrează într-un loc întunecos și rece. Păstrați sigilate atunci când nu este în uz.

Avertisment:
Acest produs este destinat exclusiv ca supliment alimentar. Nu utilizați ca o singură sursă de nutriție. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

GUARANA MAX от CVETITA HERBAL

GUARANA MAX

Categorii: Energizante
Subcategorii: Guarana    Brand: CVETITA HERBAL    Ambalare: 100 ml, 33 Doze
9320 RON
7456 RON