7 Phenyl Stack от Stacker

Stacker

7 Phenyl Stack

12345    4.1/5  (14 Au votat)
Categorii: Energizante, Arzatoare de grasimi Subcategorii: Termogenic Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze Vezi ingredientele
-15%   15125 RON
12856 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 13332

DESCRIEREA PRODUSULUI

7-fenil Stack, cel mai puternic arzător termogenic 100 capsule 7-fenil Stiva este un arzător de grăsime unic termogenic care:

      fetbarnar termogenic puternic;
      suprima pofta de mancare;
      dă energie;
      Pe pelete, pentru a maximiza absorbția rapidă

7-fenil Stiva este un nou, decorelare industrie formula pentru arderea grasimilor. 7-fenil Stiva este un arzător de grăsime termogenic care a patentat IRG (eliberare imediată granulometrice - granule cu eliberare imediată), tehnologie pentru cea mai rapidă absorbție, care a fost dezvoltat și testat timp de un an. Atunci când această tehnologie unică de absorbție combinate cu cele mai puternice ingrediente de pe piață, devine cea mai extremă fetbarnar distrugerea de grăsime care nu sunt necesare. Combinația de P.E.A. complex patentat 7 și marca ingredient Epichasine ™ intra imediat în lupta cu grăsime da organismului energie suplimentar și ton.

Combinat cu extracte de Cissus Quadrangularis (ajuta la arderea grasimilor), Rhodiola Rosea (crește rezistența) și Konjac (fibre dietetice, care au tendința de a da un sentiment de sațietate) aveți un produs care funcționează cu adevărat și va ajuta în dificila sarcină pentru pierderea în greutate. Patentat P.E.A. complexă 7 ™ conține extract din planta Acacia Rigidula P.E. (Plant), care conține un set bogat de alcaloizi, care au un efect termogenic puternic și o puternică influență asupra arderea grăsimii. Aceste alcaloizi actioneaza asupra neuronilor din sistemul nervos central pentru a suprima pofta de mancare si au un efect de stimulare efecte asupra sistemului nervos. * Formula brevetata Epichasine ™ conține polifenoli din diferite surse, cum ar fi ceai verde, etc., care au un tonic puternic si activarea efect de corp

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

7 Phenyl Stack от Stacker

7 Phenyl Stack

Subcategorii: Termogenic    Brand: Stacker    Ambalare: 100 Capsule, 50 Doze
15125 RON
12856 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
128.56 RON
120.97 RON