WATT'S Up Magnum от Swedish Supplements

Swedish Supplements

WATT'S Up Magnum

12345    5/5  (86 Au votat)
Categorii: Energizante Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 33645

DESCRIEREA PRODUSULUI

Wats Up
Generație următoare de îmbunătățire a performanței.
WATTS'UP ®, este un complex bioflavonoid care se găsește în mod natural în fructele citrice originare din Spania. Este conceput pentru a ajuta atat elita, cat si sportivii sa isi mareasca capacitatea energetica. Substanța are o biodisponibilitate ridicată și se dovedește a fi activă și circulă în organism în câteva minute după ingestie.
Scopul principal al WATTS'UP este de a crește în mod natural puterea de ieșire (rezultatele muncii) atît de elită, cît și de sportivi. MITOKONDRIE-urile sunt așa-numitele stații electrice ale celulelor. Celulele musculare necesită multă energie, produsă de mitocondrii, pentru activități zilnice și exerciții fizice. Mitochondria convertește energia extrasă din alimentele pe care le consumăm în ATP, "monedă de energie" pentru mușchii noștri și apoi folosită în timpul antrenamentului aerobic și anaerob. Totuși, cu ajutorul lui WattsUp, mecanismul poate deveni mai eficient și astfel crește performanța. Mecanismul din spatele efectului reduce așa-numitele "scurgeri mitocondriale", ceea ce face ca mai mult hidrogen să fie disponibil pentru sinteza ATP și, prin urmare, atletul devine mai multă energie. Efectul este deja realizat cu o doză mică de 500 mg pe zi.
WATTS'UP mărește eficiența consumului de oxigen, adică mai multă putere din aceeași cantitate de oxigen pe care o respiram.
Într-un studiu clinic dublu-orb, controlat cu placebo, cu privire la sportivii de anduranță, efectul de lucru a crescut, în timp ce nivelurile de VO2 au rămas constante. Mai multe watte pe unitate O2. sportivii au sporit nivelul de energie cu 5%, in timp ce "exercitiul" a crescut capacitatea lor energetica cu 7,5%!

Un studiu randomizat, dublu-orb, a arătat că atât forța, cât și rezistența au fost semnificativ mai bune în sportivii de antrenament de forță după o utilizare de 4 săptămâni a WATTS'UP. Studiul a inclus 39 de sportivi dintr-o varietate de medii sportive. Fiecare sportiv a primit 500 mg de WATTS'UP și a fost rugat să efectueze o serie de sarcini, cum ar fi forța și rezistența. Rezultatele includ o creștere de 4 ori a puterii totale și o creștere de 36% din puterea maximă comparativ cu grupul placebo.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

WATT'S Up Magnum от Swedish Supplements

WATT'S Up Magnum

Categorii: Energizante
Brand: Swedish Supplements    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
Coming soon!