All Day Energy от Weider

Weider

All Day Energy

12345    5/5  (2 Au votat)
Categorii: Energizante Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 13733

DESCRIEREA PRODUSULUI

Vitamine + minerale + antioxidante

Cu 12 vitamine, plus 9 minerale si antioxidanti decat ceaiul verde
Pentru a atinge cel mai înalt nivel de protecție a corpului și a scurta timpul de recuperare, Victory Endurance Amino Recovery creează. În plus față de viteza de recuperare după exercițiul fizic, acest supliment oferă o funcție importantă de detoxifiere prin combinarea următoarea:

BENEFICII de energie de recepție pentru a doua zi: Pe lângă o cantitate considerabilă de vitamine și minerale, produsul oferă aceeași cantitate de nutrienți. Acești aditivi sunt esențiale pentru o acțiune eficientă ca sportivii arde mult mai multe calorii în fiecare zi decât persoana medie. Nivelul de consum al corpului crește cu eforturi tot mai mari. exemplu Transpirația accelerează eliberarea corpului de minerale. Efortului fizic aplicat crește necesitatea de a reincarca corpul cu vitamine. In plus, produsul oferă o protecție antioxidantă importantă datorită concentrației de vitamina A, C și E, seleniu mineral și E6S6 situat în ceaiul verde. Acesti nutrienti actioneaza ca antioxidanti puternici, dar ceea ce este funcția acestor antioxidanți? Ele protejează împotriva radicalilor liberi (, substanțe chimice dăunătoare care apar în mod natural care sunt considerate a provoca o serie de boli grave), care se pot acumula în timpul unui antrenament intens.

Aceste consecințe dăunătoare provoacă durere și umflarea mușchilor. Cu excepția faptului că interferează cu recuperarea depozitelor de glicogen, astfel de daune pot avea un efect negativ asupra ADN-ului, cauzând reducerea capacității fizice și, prin urmare, eficiența corpului.

Minerale participă la diverse funcții de reglementare și de a ajuta la construirea mai multe structuri de țesuturi diferite; ele formează oase și dinți, controlul fluide ale corpului, enzime formă și hormoni, care sunt asociate cu metabolismul si antioxidanti.
Vitaminele sunt importante pentru menținerea sănătății, astfel deficiență duce, fără îndoială la probleme de sănătate. In plus, ele afectează metabolismul și, așa cum sa arătat mai sus, unele sunt antioxidanti puternici (A, C și E).
Având în vedere toate acestea, toată ziua energetică asigură rezerve de energie suficiente pe parcursul zilei și pentru a preveni un deficit de vitamine și minerale esențiale, menținând în același timp un nivel adecvat de nutrienți.

Mod de administrare: Pentru a lua 2 capsule inainte de antrenament si 2 capsule dupa antrenament. Pentru o eficiență maximă combinată cu Flex gratuit pentru a îmbunătăți aptitudinile fizice și bunăstarea articulațiilor și uscată

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

All Day Energy от Weider

All Day Energy

Categorii: Energizante
Brand: Weider    Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze
Coming soon!