HYPER SHRED от BSN

BSN

HYPER SHRED

12345    3.8/5  (21 Au votat)
-41%   219 RON
129 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 14116

DESCRIEREA PRODUSULUI

HYPER SHRED® este o nouă energie și gestionarea ajutorului alimentar în greutate a cărei formulă simplificată menține pe axa exclusiv de energie și de sprijin metabolice pentru a ajuta utilizatorii ridica performanța fizică generală și să ajungă la obiectivele de fitness. * Utilizatorii pot aștepta, un curat sprijin se concentreze de energie și de formare fara a fi efectele potențial negative ale formulelor de mai aglomerat. *

HYPER SHRED® ia în esență, ideea din spatele valului recent de pulberi ultra-concentrat de pre-formare și livrează sub formă de pastile - promovare serioasă de energie și să se concentreze sprijin de formare, pur și simplu * HYPER SHRED® oferă utilizatorilor un avantaj în liposolubile lor. arderea eforturilor și este perfect ca un impuls de energie de pre-antrenament. * şi pentru că formula concentrată necesită numai o singură capsulă pe portie, obtinerea o doză zilnică de sprijin de performanță extremă este la fel de convenabil ca poate fi. Pentru oricine caută să rămână înainte de curba și a obține curat grăsime-ardere și suportul de formare, HYPER SHRED® este stat-of-the-art alegere supliment. *

Utilizarea recomandată
ATENȚIE: CONSULT MEDIC inainte de a folosi acest produs dacă luați orice medicamente sau care sunt sub îngrijirea unui MEDIC, pentru o condiție medicală. Nu este utilizată de persoanele aflate sub vârsta de 18 ani, femeile care sunt gravide, încercarea de a obține gravidă sau alăptează sau cele care sunt sensibile la cofeină, Synephrine, SAU NIACIN. NU Consumați SAU Synephrine CAFEINĂ din alte surse timpul tratamentului cu acest cofeină prea mult sau Synephrine CAUZEAZÃ Nervozitate, iritabilitatea, insomnie, și bătăi cardiace OCAZIONAL RAPID. NIACIN poate provoca o Furnicaturile inofensivi, TEMPORARĂ SAU CLĂTIRE SENSATION. Nu este destinat utilizării de către persoanele cu vârsta sub 18 ani Nu depășiți doza recomandată. Nu consuma sinefrină sau cofeina din alte surse, inclusiv, dar fără a se limita la, cafea, ceai, suc și alte suplimente alimentare sau medicamente care contin fenilefrină sau cafeina. Conține cafeină și sinefrina. Nu utilizați pentru mai mult de 8 săptămâni. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza dacă sunteți gravidă sau alăptați, sau dacă luați medicamente, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, inhibitori IMAO, antidepresive, aspirina, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene sau produse care conțin fenilefrină, efedrină, pseudoefedrină sau alte stimulente . Consultați-vă medicul înainte de a utiliza, dacă aveți o afecțiune medicală, incluzând, dar fără a se limita la, inima, ficat, rinichi sau boli tiroidiene, psihiatrice sau epileptice tulburări, dificultăți de urinare, diabet zaharat, hipertensiune arterială, aritmie cardiacă, dureri de cap recurente, prostata marita sau glaucom. Întrerupeți 2 săptămâni înainte de o intervenție chirurgicală sau dacă vă confruntați cu bătăi rapide ale inimii, amețeli, dureri de cap severe sau dificultăți de respirație. Nu combinați cu alcool. Bea cel puțin 2 l de apă pe zi. Exercitarea poate crește nevoia de aportul de lichide. Depozitați într-un loc uscat, racoros departe de lumina directă a soarelui.

Ingrediente HYPER SHRED
™ atunci când sunt utilizate conform instructiunilor de la doza maximă în timp, combinate cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice regulate, sunt concepute pentru a sprijini:

     Energie*
     Concentrați *
     Managementul Greutate *
     Arderea grasimii*

Mod de administrare: Luati 1 capsula de HYPER SHRED® cu un shake de masă sau de proteine. Așteptați cel puțin 4-5 ore și a evalua toleranta. Dacă adecvat, consuma o altă capsulă cu o masă sau shake de proteine. Nu consuma mai mult de 2 capsule pe zi, separate de cel puțin 4 ore.

Aproximativ 200 mg de cafeină și 10 sinefrină mg per porție sau capsulă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

HYPER SHRED от BSN

HYPER SHRED

Subcategorii: Termogenic    Brand: BSN    Ambalare: 100 Capsule
219 RON
129 RON