CLA - Tonalin от Dymatize

Dymatize

CLA - Tonalin

12345    3.9/5  (8 Au votat)
Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze
Vezi ingredientele
-17%   14850 RON
12326 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 10945

DESCRIEREA PRODUSULUI

CLA - Tonalin acid linoleic produs de Dymatize (CLA) conține o uimitoare capsulă.
1000 mg Tonalin® .


S-a demonstrat prin investigații clinice și teste de laborator, CLA are un rol important în reducerea țesutului adipos și creșterea tonusului muscular. CLA a fost descoperit în 1978 de către Michael W. Pariza de la Universitatea din Wisconsin, în căutarea de formațiuni mutagenice din carne în timpul gătirii.


Pentru ca organizmul tau sa aiba o suficienta de CLA este nevoie de un raport considerabil de diferite tipuri de alimente. Acest lucru este imposibil,si ar avea un efect negativ grav asupra metabolizmului datorită conținutului ridicat de calorii. CLA Dymatize te ajuta si inclina balanta in favoare ta , distruge grasimile nedorite si vitalizea-za tonul muscular.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

CLA - Tonalin от Dymatize

Dymatize

CLA - Tonalin

Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze
14850 RON
12326 RON