AyurSlim от Himalaya Herbals

Himalaya Herbals

AyurSlim

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
3816 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30356

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ajută la reducerea greutății și contribuie la scăderea nivelului de colesterol și trigliceride.

Formula unică pe bază de plante care susține reglarea metabolismului lipidic și a demonstrat rezultate excelente în controlul greutății.

Garcinia cambogia ajută la limitarea acumulării de grăsimi.

Balsamodendron mukul contribuie la arderea grăsimilor și la scăderea nivelului de colesterol și trigliceride - factori legați de controlul excesului de greutate.

Gymnema sylvestre ajută la suprimarea apetitului pentru dulceață, reglementând astfel conținutul de zahăr din sânge și menținând metabolismul normal al lipidelor.

Studiile clinice efectuate cu acest produs au arătat rezultate excelente, cu 75-80% din cei care au pierdut 4,5 până la 6 kg pe o perioadă de 3 luni.

Calitatea dovedită în studiile clinice este asigurată prin selectarea atentă a ierburilor, controlul riguros al calității și urmărirea stării prin cromatograme. Capsulele Ayuryslim sunt fabricate în conformitate cu standardele stricte ale tehnologiei farmaceutice moderne.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

AyurSlim от Himalaya Herbals

AyurSlim

Brand: Himalaya Herbals    Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
3816 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
38.16 RON
33.62 RON