Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner

12345    4.6/5  (5 Au votat)
Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 38323

DESCRIEREA PRODUSULUI

CE ESTE Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner?
Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner termogenic de la Scenit este un activator puternic al metabolismului și arzător natural de grăsimi, fabricat conform standardelor de calitate ISO-9001 și GMP (bune practici de fabricație).

Formula sa avansată este compusă din o multime de ingrediente active cu o sinergie perfectă pentru a activa metabolismul la maximum și pentru a exercita un efect termogenic asupra organismului, ardând grăsimile și favorizând pierderea în greutate, dar nu și masa musculară.

DE CE Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner?
Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner este puternic și eficient datorită sinergiei ingredientelor sale puternice precum: guarana, păpădie, mango african, yerba mate, vitamina B3, B6, piper negru și alte ingrediente, care lucrează împreună pentru a produce rezultatul dorit fără pericol. de efecte secundare.

În plus...

Fabricarea suplimentului nostru de slăbit este susținută de standardele ISO-9001, care sunt responsabile pentru aprobarea sistemului de management al calității unui produs, prin cerințe riguroase care trebuie îndeplinite pentru a demonstra că furnizează un produs care furnizează și satisface nevoia consumatorului într-un mod sigur. și mod dovedit.

De asemenea, este fabricat în conformitate cu GMP (Good Manufacturing Practices)! Un sistem care asigură că orice produs este produs la cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și control.

Beneficiile Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner

Combinația atentă a ingredientelor sale îl face cel mai puternic termogenic de la Scenit Nutrition și unul dintre cele mai bune de pe piață. Printre numeroasele sale beneficii se numără:

     Promovează pierderea de grăsime.
     Efect termogenic puternic care accelerează metabolismul.
     Activează metabolismul prin arderea grăsimilor în repaus.
     Crește rezistența fizică și reduce oboseala.
     Crește energia și îmbunătățește forța și rezistența.
     Contribuie la vitalitate și bunăstare în timpul curelor de definire și de slăbire.
     Contribuie la eliminarea lichidelor si a toxinelor.
     Complet natural și sigur, fără efecte secundare.
     Obține corpul visurilor tale cu mai puțin efort.

Un produs cu adevărat testat și studiat. Capsulele noastre Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner sunt potrivite pentru toată lumea, indiferent dacă doriți să acordați prioritate tonificării sau să vă puneți în formă.

Comentarii pentru acest produs

08 Mai

Conține cofeina?
Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner от Kevin Levrone

Kevin Levrone

Gold Line - Lipo 9 - Thermogenic Fat Burner

Ambalare: 60 Capsule, 60 Doze
Nu este disponibil!