XPEL - Herbal Diuretic от MHP

MHP

XPEL - Herbal Diuretic

12345    4.3/5  (24 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Diuretice Ambalare: 80 Capsule, 20 Doze Vezi ingredientele
112 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 14045

DESCRIEREA PRODUSULUI

XPEL: Forța diuretică maximă

În orice moment, transportați până la 5 litri de apă în exces. Acest fenomen natural se numește "apă subcutanată" și poate duce cu ușurință la un aspect blând și pufos și la un sentiment incomod. Dacă sunteți cineva care vrea să piardă rapid 2-3 kilograme, apa subcutanată vă poate împiedica să purtați blugi pe care doriți să purtați în această sâmbătă și duminică.

Mixul de plante Xeritone-PSD ™ disponibil pe bază de plante XPEL utilizează o plantă dovedită de plante medicinale pentru a reduce retenția de apă. Cantitatea exactă și suficientă de ingrediente de reducere a apei din XPEL conduce celulele musculare pentru a elimina excesul de apă și conferă pieței un aspect strâns și plastic.

Spre deosebire de alte formulări de apă de pe piață, electrolitul din XPEL păstrează în interiorul celulelor musculare hidratate, astfel încât să nu reducă forța musculară și să nu ducă la aspectul "plat". Deși XPEL este suficient de puternic pentru sportivi profesioniști, este perfect pentru entuziaștii de fitness de toate nivelele care doresc scindare și ușurare.

Pentru cei care doresc pierderea rapidă în greutate ...

XPEL este perfect pentru femeile care doresc să-și piardă ultimele 3 kg pentru a purta rochii, costume de baie sau alte accesorii deschise. XPEL poate fi folosit pentru pierderea drastică în greutate pentru femeile care tocmai au început un program de scădere în greutate.

Instrucțiuni de utilizare: 4 capsule dimineața, 4 capsule după-amiaza

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

XPEL - Herbal Diuretic от MHP

XPEL - Herbal Diuretic

Subcategorii: Diuretice    Brand: MHP    Ambalare: 80 Capsule, 20 Doze
112 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
112 RON
98.67 RON