Lipo Shred от MEX

MEX

Lipo Shred

12345    2.7/5  (3 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Lipotropic Ambalare: 120 Capsule Vezi ingredientele
120 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 16347

DESCRIEREA PRODUSULUI

Caracteristici principale:

     ACTIVE SUPORT PIERDERE
 
     lipotropic FORMULARE
 
     METABOLISMULUI rapeluri
 
     BLEND GRATUIT Stimulant
 
     antioxidant

ALTE INGREDIENTE:
 
Fosfat dicalcic, metilceluloza, acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, Acoperire (polietilen glicol).
UTILIZARE RECOMANDATĂ:
 
Luați 3 comprimate pe stomacul gol, de două ori pe zi, înainte de mese și / sau după antrenament.

DESCRIEREA PRODUSULUI:
 
MEX Lipo SHRED este o formulă de 3 faze de lipotropic pentru controlul greutății, care poate accelera metabolismul grăsime în organism.
 
MEX Lipo SHRED
conține o combinație optimă de extracte naturale și microelemente bio-identice, inclusiv îmbunătățită a absorbției acetil-L-carnitină, bitartrat de colină și extract de ceai verde, toate care lucrează sinergic pentru a converti excesul de grasime in energie, reduce apetitul și creșterea se concentreze . Acest produs oferă un sprijin valoros pentru sistemul cardiovascular și a ficatului, și nu conține stimulente!


NOTĂ PENTRU CLIENȚII NON-SUA:
 
Unele discrepanțe pot apărea între dimensiunile propuse servesc specificate pe etichetele SUA și UE. În cazul unor suplimente, dimensiunile lor de servire au fost reduse pentru a reflecta reglementările legale în vigoare. Discrepanțele pot apărea, de asemenea, în raport cu valorile energetice și a indemnizațiilor zilnice de nutrienți (% DV și% NRV), care au fost calculate pe baza reglementărilor naționale actual al UE și.
 
Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a menține cea mai înaltă calitate posibilă și conformitatea cu reglementările legale în vigoare și cele mai recente evoluții științifice Producătorul își rezervă dreptul de a modifica compoziția produselor individuale fără o notificare prealabilă. În consecință, versiunile de astfel de produse pot fi disponibile în magazine care diferă unele de altele în ceea ce privește ingredientele lor sunt în cauză. Acest lucru nu afectează calitatea sau autenticitatea acestora.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Lipo Shred от MEX

Lipo Shred

Subcategorii: Lipotropic    Brand: MEX    Ambalare: 120 Capsule
120 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
120 RON
105.72 RON