Carni-Shot 3.5k от MEX

MEX

Carni-Shot 3.5k

12345    4.6/5  (18 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: L-carnitine Ambalare: 20 x 70 ml Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 17272

DESCRIEREA PRODUSULUI

Combinația unică de până la trei forme de carnitină. Sud-vest Nutriție Carni-Shot 3.5K este un regulator puternic de grăsime, care poate fi utilizat atât pentru bărbați cât și pentru femei. L-carnitină permite pierderea rapida de grăsime în special în timpul antrenamentului de fitnes. Acest lucru se datorează faptului că L-carnitina acționează ca purtător al lipidelor intracelulare. Aceasta le transporta din fluidul intracelular la mitocondrii unde acestea sunt transformate în energie, care poate fi utilizat în timpul efortului, drept combustibil pentru mușchi. formă convenabilă de administrare, care este fiola face ca produsul poate fi întotdeauna cu tine, sub formă lichidă asigură o absorbție mai bună și mai repede!

Dozare:

Utilizați o fiolă (70 ml), o dată pe zi, cu 30 minute înainte de antrenament.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Carni-Shot 3.5k от MEX

Carni-Shot 3.5k

Subcategorii: L-carnitine    Brand: MEX    Ambalare: 20 x 70 ml
Nu este disponibil!