Water Pill от Natrol

Natrol

Water Pill

12345    2.8/5  (4 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Diuretice Ambalare: 60 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
5073 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11336

DESCRIEREA PRODUSULUI

Pilula Apa de Natrol® suporta pierderea de greutate corporală, deoarece prevede scutirea de umflare datorită retenției de apă. Acesta este un produs pe bază de plante de în întregime, care susține echilibrul fluidelor în organism, în combinație cu o alimentație sănătoasă și de programe de antrenament.

Vitamina B6 recuperare optimizarea pierderilor de apă în organism și, astfel, contribuie la pierderea efectivă de grăsime.

Utilizare: Luati 2 comprimate o dată pe zi cu alimente sau o băutură. Nu depășiți doza recomandată! Nu luați acest produs pentru o perioadă mai mare de cinci zile consecutive.

Dacă doriți să luați produsul pentru mai mult de 5 zile consecutive, este necesar să se consulte un medic calificat. Produsul este conceput pentru un impact de moment asupra echilibrului apei în organism și, prin urmare, nu este recomandat să-l ia pentru o perioadă mai lungă de timp (mai mult de 5 zile).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Water Pill от Natrol

Water Pill

Subcategorii: Diuretice    Brand: Natrol    Ambalare: 60 Tableta, 30 Doze
5073 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
50.73 RON
44.69 RON