Chitosan 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Chitosan 500 mg

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Carb / Fat blocaj Ambalare: 120 Capsule, 40 Doze Vezi ingredientele
13608 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 11109

DESCRIEREA PRODUSULUI

grăsime      Blocker
      Ajustarea de zahăr din sânge
acumulare       Împiedică adipos subcutanat

Chitosan (Chitosan) este un supliment alimentar care este extras din cochilii de crustacee precum creveți și crabi. Chitosan (Chitosan) este o sursă naturală și unică de fibre. Chitosan (Chitosan) nu contine calorii si are capacitatea unica de a se lega de colesterol de grăsime și, astfel, le „Ambalat“ și previne absorbția. Acest efect se explică prin încărcătura ionică pozitivă a chitosan.

Se poate conecta la mai multe grăsimi de șapte ori mai mult decât propria sa greutate. Odată ce grăsimile sunt legate de chitosan (Chitosan), acestea sunt excretate din organism prin sistemul urinar. Adauga la produs picolinat de crom reglează nivelul zahărului din sânge și previne acumularea de grăsime subcutanată. Chitosan (Chitosan), de asemenea, îmbunătățește funcția sistemului cardio-vascular.

Direcții : O doză cu fiecare masă. Evitați să luați Chitosan 4 ore înainte sau după aportul de vitamine liposolubile (A, D, E, K) sau medicamente ..

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Chitosan 500 mg от NOW Foods

Chitosan 500 mg

Subcategorii: Carb / Fat blocaj    Brand: NOW Foods    Ambalare: 120 Capsule, 40 Doze
13608 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
136.08 RON
119.89 RON