ALC / Acetyl L-Carnitine Powder от OstroVit

OstroVit

ALC / Acetyl L-Carnitine Powder

12345    4.8/5  (5 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: L-carnitine Ambalare: 200 Grame, 100 Doze Vezi ingredientele
-40%   18383 RON
11030 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37610

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit ALC 200 g

OstroVit ALC este un supliment alimentar pudră foarte eficient care conține acetil l-carnitină pură, care este un nutrient natural care susține funcționarea sistemului nervos și a mușchilor. Produsul funcționează bine la persoanele care suferă de tulburări mintale, doresc să slăbească sau să ducă un stil de viață activ. Căutați un supliment alimentar care să vă ajute să memorați, să susțineți concentrarea, precum și să sporiți rezistența și rezistența la stres? Alegeți OstroVit ALC, adică acetil L-carnitină sub formă de pulbere.

Ce este ALC și cum funcționează?

Acetil L-carnitina, inclusă în supliment, depășește bariera suflu-creier, datorită căreia vă poate susține cu succes sistemul nervos. Cele mai importante beneficii ale utilizării acestuia pot fi impactul pozitiv asupra dispoziției, reducerea stresului, asigurarea unei energii optime, rezistența sporită, precum și sprijinul cuprinzător la slăbire.

Acetil L-carnitina este inclusă în mod natural în organismul fiecărui om. La rândul său, în alimente, sursa sa principală este carnea, de aceea suplimentul ALC de la OstroVit este recomandat în special veganilor și vegetarienilor. Produsul va funcționa perfect și la persoanele active fizic și mental. Alegeți OstroVit ALC în pulbere dacă:

     vreau să vă îmbunătățiți memoria
     au probleme de concentrare
     simt adesea obosit
     conduce un stil de viață stresant
     doresc să îmbunătățească rezistența
     faceți sport sau faceți antrenament la sala de sport
     vizează să slăbești
     nu-mi plac suplimentele sub formă de pastile

Proprietățile suplimentului OstroVit ALC

Suplimentul alimentar OstroVit ALC sub formă de pulbere este o soluție excelentă pentru toți cei care au dificultăți la înghițirea pastilelor și capsulelor. Produsul nu este doar ușor de consumat, ci și foarte eficient - un singur pachet este suficient pentru a acoperi peste 3 luni de suplimente regulate.

Principalele caracteristici ale suplimentului OstroVit ALC:

SUPORT COMPETENT AL SISTEMULUI NERVOS - Acetil L-carnitina are o influență asupra echilibrului neurotransmițătorilor și regenerării terminațiilor nervoase. Datorită acestui fapt, influențează funcțiile cognitive.
Pentru iubitorii de stil de viață sănătoși - ALC este o alegere excelentă dacă sunteți activ fizic. Eliberează energie și protejează împotriva oboselii. În afară de aceasta, stimulează modelarea corpului. Acesta este motivul pentru care poate fi utilizat și de persoanele care reduc greutatea.
ACETIL PUR L-CARNITINA HCL - O porțiune a produsului conține până la 200 mg de acetil L-carnitină pură fără aditivi, inclusiv 1340 mg de L-carnitină. Este o cantitate optimă de substanță care vă poate ajuta să obțineți cele mai bune rezultate ale suplimentării.
FORMĂ COMODĂ - O porție zilnică de ACL este doar o măsură a produsului. Puteți amesteca pulberea cu apă sau suc și să o beți oricând doriți. Prin urmare, puteți uita de disconfortul asociat cu înghițirea pastilelor.

Utilizare sugerată

Se dizolvă o singură porție de produs 2 g (2,5 linguri) în 100-150 ml de apă sau suc într-un agitator. Luați o porție pe zi. Vă rugăm să folosiți lingura inclusă în pachet (1 ml).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

ALC / Acetyl L-Carnitine Powder от OstroVit

ALC / Acetyl L-Carnitine Powder

Subcategorii: L-carnitine    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Grame, 100 Doze
18383 RON
11030 RON