Coleus Forskohlii от OstroVit

OstroVit

Coleus Forskohlii

12345    4.9/5  (27 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Forskolin Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-25%   83 RON
6225 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 31772

DESCRIEREA PRODUSULUI

Probabil majoritatea dintre voi vă întrebați cum să "topiți" în exces grăsimea excesivă pe corp, fără a pierde o parte din masa musculară în același timp. Ei bine, avem o veste foarte bună despre acest lucru: există o modalitate naturală și naturală de a vă ajuta să rezolvați această problemă o dată pentru totdeauna! Acest lucru se poate întâmpla cu ajutorul ... unei plante medicinale!
Da, e drept - puteți elimina grăsimile neplăcute și nu deosebit de estetice, luând extractul din plante de la Coleus Forshoil, planta miracolă din Orientul Îndepărtat.

Koleus forskoli este o plantă tropicală perene aparținând familiei de mentă și deschisă spre țările din India, Nepal și Thailanda. Până în prezent, colegiile sunt cultivate decorativ și pot fi găsite în multe locuri din întreaga lume.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Coleus Forskohlii от OstroVit

Coleus Forskohlii

Subcategorii: Forskolin    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
83 RON
6225 RON