PYRUVATE от PEAK

PEAK

PYRUVATE

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi, Forța și recuperare Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 12791

DESCRIEREA PRODUSULUI

Piruvatul este sintetizat endogenic , care se găsește în unele alimente și este direct implicată în ciclul energetic, resp. în ciclul Krebs. Cu toati hidrati de carbon este considerat energie tipica. Energia derivată este obținuta după transformarea lor în glucoză, care la rândul său este transformata în celule (prin ciclul Krebs) în piruvat.


Doar câteva grame de piruvat administrat oral este suficient pentru a furniza energie pentru metabolismul celular. Sportivul poate folosi piruvat ca un mijloc de creștere semnificativ al productivității (mai multă energie, mai puține oboseală), adăugându-l împreună cu carbohidrați la dieta lor normala. Ca urmare a acestui fapt, starea energetică a celulelor crește cu până la 60% peste nivelul care se obține cu carbohidrați.
Mod de administrare: piruvat - 4 capsule pe zi, cu lichid.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 42:26:29
  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate pentru diete
  320 RON 160 RON (-50%)
  Cumpara

  Economy WPC 80.eu / Whey Protein Concentrate


  Categorii: Proteine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 2000 Grame, 66 Doze

  - Creșterea masei musculare slabe - Creșterea forței musculare - Fără adăugări inutile - Creșterea secreției hormonului natural de creștere - Limitarea proceselor catabolice OstroVit Economy WPC80.eu este un concentrat de proteine ​​din zer de lapte. Acest produs este produs într-un proces de ultrafiltrare în care fracția concentrată de proteine ​​din zer este concentrată înainte de separarea pre...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

PYRUVATE от PEAK

PYRUVATE

Brand: PEAK    Ambalare: 120 Capsule, 30 Doze
Nu este disponibil!