Alcar от Primaforce

Primaforce

Alcar

12345    4.9/5  (9 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: L-carnitine Ambalare: 250 Grame, 500 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!
No.: 15063

DESCRIEREA PRODUSULUI

descrierea produsului
Pulbere de acetil L-carnitină, 250 g

Utilizare sugerată: Ca supliment alimentar, luați un gram de 1 până la 3 ori în timpul zilei. O singură porție trebuie administrată înainte sau după antrenament.

Notă: Acest produs este produs într-o instalație care poate procesa, de asemenea, ingrediente care conțin grâu, lapte, ou, soia, pește, crustacee, nuci de copac și arahide. Produs in SUA. Produs produs într-o instalație certificată GMP.

AVERTISMENT: Acest produs este destinat numai adulților sănătoși, cu vârsta de 18 ani sau mai mult. Nu utilizați dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Consultați-vă cu un specialist în domeniul sănătății licențiat și calificat înainte de a lua acest produs sau orice alt supliment alimentar. Întrerupeți imediat întreruperea tratamentului și contactați medicul dumneavoastră dacă prezentați reacții adverse la acest produs. Utilizați numai conform instrucțiunilor. Nu utilizați dacă sigiliul de siguranță este rupt sau lipsește. A se păstra într-un loc uscat și rece. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Yohimbine HCL

  Yohimbine HCL pentru diete
  81 RON

  Yohimbine HCL


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: Primaforce
  Ambalare: 90 Capsule, 45 Doze

  2,5 mg, 90 de capsule Obiective: pierderea de grăsimi, îmbunătățirea libidoului Beneficii: poate mări mobilizarea acidului gras †, fluxul sanguin †, și agresiunea antrenamentului †   Yohimbine HCl a fost unul dintre cele mai populare suplimente pentru bărbați și femei de ani de zile. Popularitatea ...
 • Citrulline Malate 2000 mg

  Citrulline Malate 2000 mg pentru diete
  145 RON 99 RON

  Citrulline Malate 2000 mg


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: Primaforce
  Ambalare: 200 Grame, 100 Doze

  ...
 • OxyELITE Pro /OLD Version/

  OxyELITE Pro /OLD Version/ pentru diete
  229 RON 20610 RON

  OxyELITE Pro /OLD Version/


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: USP Labs
  Ambalare: 90 Capsule, 90 Doze

  OxyELITE Pro este cel mai puternic termogenic cu efect de ardere a grasimilor si eliberare de energie. OxyELITE Pro reduce pofta de mancare, apetitul. In 2010 a fost ales castigator al premiului Best Fat Loss Supplement, demonstrand rezultate excelente in arederea grasimilor. OxyELITE Pro este u...
 • Modern BCAA Plus

  Modern BCAA Plus pentru diete
  183 RON 16470 RON

  Modern BCAA Plus


  Categorii: Aminoacizii, Produse cu un discount maxim
  Brand: USP Labs
  Ambalare: 535 Grame, 30 Doze

  Modern BCAA Plus USPlabs USP Labs a fost prima companie din lume care a introdus pe piata un aminoacid ramificat cu un raport de 8:1:1 si adaugare de glutamina L-alanina. Dupa numeroase studii cu privire la acest raport a aratat ca L-Leucina este cel mai important aminoacizi esential pentru toate s...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Alcar от Primaforce

Alcar

Subcategorii: L-carnitine    Brand: Primaforce    Ambalare: 250 Grame, 500 Doze
Coming soon!