Pure Yohimbine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Yohimbine

12345    4/5  (111 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Yohimbină Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze Vezi ingredientele
Coming soon!


No.: 14083

DESCRIEREA PRODUSULUI

Yohimbina

➡ arderea tesutului adipos din organism
➡ metabolismu imbunatatit
➡ Îmbunătățirea concentratiei psihice
➡ mai multă energie și rezistență
➡ puternic afrodisiac

Yohimbina este un extract de alcaloid natural, ce provine din scoarța copaciilor ce poarta denumirea de Rauwolfa Iporuro Asia de Sud-Est. Yohimbina sa dovedit a fi o planta medicinala, cu o serie de efecte pozitive asupra organismului, dar cele mai valoroase proprietati sunt cele asociate cu arderea grăsimii și a calităților sale fiind un bun afrodisiac.Yohimbina este unul dintre cei mai puternici stimulatoari imbunatateste concentrarea mentala si creste activitatea fizica.

Aceste calități sunt adecvate pentru utilizarea înainta activităților cardio sau de activitate pe termen lung. Spre deosebire de cofeina, care vă oferă aprovizionare rapidă și scurtă de energie, yohimbina acționează într-o fereastră mai de lunga durată și aprovizionea-za constant cu energie, fără scăderea ulterioară. Aceasta crește temperatura și accelerează metabolismul intracelular.

Yohimbina este cunoscuta in multe culturi din Asia și alte țări moderne, este utilizata pentru a trata impotenta si spermatogeneza mai puternice. Iohimbină creste libidoul , dorinta sexuala si rezistenta sexuala. Este potrivita pentru bărbați și femei, și nu afectează echilibrul hormonal.

Mod de utilizare: 1-2 capsule pe zi, pe stomacul gol. Nu luați 6-8 ore înainte de culcare !

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaClienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Pure Yohimbine от PURE Nutrition USA

Pure Yohimbine

Subcategorii: Yohimbină    Brand: PURE Nutrition USA    Ambalare: 100 Capsule, 100 Doze
Coming soon!