Black Burn от Stacker

Stacker

Black Burn

12345    4.4/5  (12 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Termogenic Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze Vezi ingredientele
-15%   151 RON
12835 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 13335

DESCRIEREA PRODUSULUI

STACKER BLACK BURN -a devenit o legendă atunci când în urmă cu doar 10 de ani, a devenit celebru în întreaga lume, cu cel mai puternic și cel mai bun supliment nutritiv pentru arderea grasimilor. Acest statut legendar a fost consolidat și mai mult prin introducerea de cel mai bine vandut Stacker 4 și 7-Phenylstack. Dupa ani de studiu greu, Stacker introduce acum un produs exclusiv pentru constructori corpului: STACKER-2 Negru Burn.

Acesta este cel mai puternic stivuitorului - mai puternică decât oricând și fără îndoială cel mai bun și cel mai eficient supliment nutritiv pentru arderea grăsimilor. Rezultatele cercetării dovedesc!

     Cel mai puternic supliment alimentar pentru arderea de grăsime în Statele Unite.
      accelera metabolismul Extrem.
      dă energie și suprima foamea.
      Reduce tesutului adipos din organism la sută mai repede decât oricând.
      pierde până la 2 kg pe săptămână.
      dezvolta muschii abdominali dure.

Crearea unui supliment puternic pentru a arde de grăsime sună mai ușor decât este de fapt. Nu pentru că elementele din fiecare capsulă, dar se datorează în principal calitatea extractelor (cantitatea de alcaloizi activi) cu determinarea echilibrului adecvat între elementele.

În timp ce alți producători de a dezvolta o formulă pe hârtie, Stacker merge mai departe. Compania investește mult timp și efort pentru producerea de extracte care conțin doze de trei sau patru ori mai mare de alcaloizii activi per gram. Odată cu formula a fost dezvoltat este testat în mod cuprinzător atât pentru că vă puteți simți (impuls de energie, suprimarea foame), dar în scopul final al produsului: pentru a stimula arderea grasimilor.

organizarea Studiul-Stacker 2 Negru Burn Compania NVE Pharmaceuticals a dedicat un total de 3 studii pentru a arde negru. Primele două studii pentru a optimiza formula pas cu pas. Al treilea studiu este: rezultatele atunci când pas pe cântar.

Care au participat la studiu?

Cincisprezece oameni, toate de formare intensiv la vârsta de 19 (cel mai mic) la 42 de ani (cea mai veche). jucătorii Usichki din perioada de masa de acumulare și doresc să taie și să ardă grăsimea pentru începutul sezonului viitor. Cinci participanți folosit negru Burn 40 de zile care iau 2 capsule de trei ori pe zi. Acest lucru este combinat cu un regim alimentar normal și regim de formare, care este normal pentru culturisti. Numai permis suplimentarea de 100 g de proteine ​​(folosind shake 100% Whey). A doua parte a grupului a fost același regim de dieta si de formare, dar a luat un alt supliment de brand pentru a arde de grăsime. A treia parte a grupului nu a utilizat nici un supliment alimentar pentru a arde grasimi. Studiul este supravegheat de către o echipă formată din doi medici, un nutritionist si antrenor personal. Rezultatele din studiul STIVUITOR-2 numere Burn negru vorbesc o mie de cuvinte, astfel încât să puteți vedea mai jos rezultatele obținute de fiecare grup.

Vă rugăm să rețineți: indicele de masa corporala (IMC) a ramas relativ ridicat, deoarece culturisti au o mulțime de masa musculara. Prin urmare, procentul de grăsime este mai potrivită decât IMC. Grupul 1 (5 participanți) Grup 2 (5 participanți) Grupul 3 (5 participanți) 40 de zile Negru Burn 40 de zile arzător de grăsime 40 de zile fara Beginning plus - Greutate 94.35 kg (1,85) 3.4225 96 kg (1,82) 3.3124 93 89 kg (1,87) 3.4969 precoce - BMI (media) 27,6 29,0 26,8 precoce -% grăsime (în medie) 18% 19% 18% la final - greutate 83 kg 87,54 kg 90 kg la sfârșitul anului - BMI (media) 24,2 26,4 25,8 la sfârșitul anului -% grăsime (medie) 7% 11% 15% scădere medie în greutate 11.34 kg 8,62 kg 3,63 kg

Diferența mare între Burn negru si alte suplimente nutritive pentru arderea grasimilor Așa cum sa explicat mai înainte, puterea de aditiv eficient pentru arderea de grăsime constă în calitatea extractelor și în descoperirea unei compoziții care optimizează raportul dintre elementele.

ultimii 10 ani, NVE Pharmaceuticals, producătorul american de-Stacker 2 a câștigat o mare know-how, care este utilizat în formula Negre Burn. Luați în considerare ingredientul relativ simplu, cum ar fi cofeina. Atunci când se iau 150 mg de cafeina de șase ori pe zi, puteți crește arderea grăsimilor cu 30%. Dar, dacă adăugați 300 mg de epigallocatechin galant (EGCG) (ceai verde) cu puțină vitamina B12, va da un impuls suplimentar de ardere de grăsime și se vor topi 45% mai eficient și mai rapid. Pentru a ilustra ceea ce înseamnă acest lucru în termeni concreți, acestea sunt extra 240 de calorii pe zi, cu alte cuvinte, un kilogram de grăsime ars pe lună. Această ardere suplimentară de grăsime poate fi realizată numai prin elemente de ghidare adecvate.

Cu Burn Black, pierderea in greutate poate ajunge până la 8 kg pe lună. Dacă doriți în cele din urmă să scape de ultima greutate suplimentară și au uscat și fizic ielefno, selectați cu siguranță, cel mai puternic și eficient supliment alimentar pentru arderea grasimilor de pe piata de azi: Burn Negru.

Cum să utilizați: Înainte de fiecare masă principală luați 2 capsule de Burn Black, adică 2 înainte de micul dejun, 2 înainte de prânz și 2 înainte de cină. Nu luați mai mult de 6 capsule pe zi. Avertizare Aceste suplimente alimentare nu sunt potrivite pentru persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Consultați un specialist dacă utilizați alte suplimente si stimulente cum ar fi cofeina. Nu utilizați Burn Negru dacă aveți boli cardiace sau vasculare, hipertensiune arterială, diabet zaharat, glaucom, probleme cu shtito

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Black Burn от Stacker

Black Burn

Subcategorii: Termogenic    Brand: Stacker    Ambalare: 120 Capsule, 60 Doze
151 RON
12835 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
128.35 RON
120.78 RON