XPLC 2 от Stacker

Stacker

XPLC 2

12345    2/5  (1 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Termogenic Ambalare: 100 Capsule Vezi ingredientele
-15%   107 RON
9095 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 13348

DESCRIEREA PRODUSULUI

Stacker 2XPLC, cea mai mare termogenic 100 capsule Stacker 2 liber Ephedra, o substanță care trece arzător moale grăsime din NVE Farmatseutikals.

Succesul Stacker a început în Statele Unite, cu introducerea Stacker 2, de data aceasta a fost un produs unic, care face posibilă arderea de grăsime în mod eficient, fără efecte secundare neplăcute, cum ar fi senzație de neliniște. Între timp, sa schimbat mult, și au fost dezvoltate și versiuni mai puternice ale Stacker.

Chiar și așa, acest Stacker 2 este, de asemenea, la fel de popular ca niciodată, și continuă să fie una dintre formulele cele mai de succes în Statele Unite și în Europa, timp de mai mulți ani.

Acest Stacker conține Tri-GuggLyptoid3 amestec unic complex și responsabil pentru principalele efecte de pierdere în greutate de pe acest Stivuitorului. Cafeina adăugat, are ca rezultat, sentiment mai greu de volumul de energie, ceva de genul bea Cola Nat, Yerba Mate și Gymnema.

Combinația de ingrediente pentru a crește energia Trei GuggLyptoid3 complexe și antioxidanți sunt perfecte pentru oricine, ea are nevoie doar de un pic de ajutor de suplimente pe bază de plante pentru pierderea in greutate sau pentru a furniza mai multă energie.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

XPLC 2 от Stacker

XPLC 2

Subcategorii: Termogenic    Brand: Stacker    Ambalare: 100 Capsule
107 RON
9095 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
90.95 RON
85.58 RON