Fat Burner от Swanson

Swanson

Fat Burner

12345    3.7/5  (3 Au votat)
Categorii: Arzatoare de grasimi Subcategorii: Lipotropic Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-10%   9974 RON
8977 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 15937

DESCRIEREA PRODUSULUI

Această formulă puternică, crom, vitamina B-6 și alte elemente nutritive, care va vor aprinde metabolismul, stimuleaza dezvoltarea masei musculara. Impinge metabolismul sa arda grasimi si in acelasi timp, ajuta la dezvoltarea masei musculare .

ATENȚIE: Deoarece cromul poate creste sensibilitatea la insulina si afecteaza nivelurile de glucoza, diabetici trebuie sa se consulte de ingrijire a sanatatii lor inainte de a folosi acest produs. Consultați furnizorul de servicii de îngrijire medicală, înainte de a utiliza dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă aveți sau ați avut boli de ficat, boli de rinichi, niveluri crescute de homocisteina sau cancer.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Fat Burner от Swanson

Fat Burner

Subcategorii: Lipotropic    Brand: Swanson    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
9974 RON
8977 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
89.77 RON
84.47 RON