Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

12345    4/5  (2 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Uleiul din in Ambalare: 120 Softgels Vezi ingredientele
9420 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11597

DESCRIEREA PRODUSULUI

      sursă de acizi grași omega-3
      reduce colesterolul
      impotriva bolilor cardiovasculare
      Cu un conținut ridicat de lignină

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) este cunoscut pentru numeroasele sale efecte benefice asupra organismului. Conține foarte important pentru acidul gras omega-3 organism. Produsul de ulei de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil înaltă Lignan) reduce nivelul de colesterol și trigliceride în sânge, ajută la combaterea artritei si a bolilor cardiovasculare.

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) conține cantități mari de lignină - substanțe chimice din plante cu proprietati anticancerigene si antiinflamatorii. De asemenea, crește nivelul de energie, reduce de grăsime scurtează timpul de recuperare. Produsul de ulei de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil înaltă Lignan) este extrem de bogată în vitamine și minerale - zinc, fier, magneziu, sulf, calciu, fosfor, potasiu, mangan, cupru, cobalt, molibden, crom, nichel, vitamina E și vitamine din complexul B. Ulei din semințe cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) din ACUM Foods este comprimat printr-o tehnologie specială și este încapsulat în pastile, care sunt închise ermetic și astfel uleiul este protejat de oxidare și descompunere.

Care este diferența dintre uleiul de seminte de in cu o concentrație mare de lignină (in pentru ulei de înaltă Lignan) și ulei de in ordinare (in pentru ulei)?

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) oferă organismului cantități mai mari de substanțe chimice din plante și lignine care sunt legate în mod direct cu estrogen. Concentrația mare de lignină face produsul mult mai puternic decât uleiul de in normal pe piata.

Un alt avantaj al uleiului de in concentrat, are un conținut mai ridicat de omega-3, 6, 9 și acizi grași din compoziție.

Mod de utilizare: O doză de 1-3 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Uleiul din in    Brand: NOW Foods    Ambalare: 120 Softgels
9420 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
94.2 RON
82.99 RON