Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

12345    4/5  (2 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Uleiul din in Ambalare: 120 Softgels Vezi ingredientele
9420 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 11597

DESCRIEREA PRODUSULUI

      sursă de acizi grași omega-3
      reduce colesterolul
      impotriva bolilor cardiovasculare
      Cu un conținut ridicat de lignină

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) este cunoscut pentru numeroasele sale efecte benefice asupra organismului. Conține foarte important pentru acidul gras omega-3 organism. Produsul de ulei de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil înaltă Lignan) reduce nivelul de colesterol și trigliceride în sânge, ajută la combaterea artritei si a bolilor cardiovasculare.

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) conține cantități mari de lignină - substanțe chimice din plante cu proprietati anticancerigene si antiinflamatorii. De asemenea, crește nivelul de energie, reduce de grăsime scurtează timpul de recuperare. Produsul de ulei de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil înaltă Lignan) este extrem de bogată în vitamine și minerale - zinc, fier, magneziu, sulf, calciu, fosfor, potasiu, mangan, cupru, cobalt, molibden, crom, nichel, vitamina E și vitamine din complexul B. Ulei din semințe cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) din ACUM Foods este comprimat printr-o tehnologie specială și este încapsulat în pastile, care sunt închise ermetic și astfel uleiul este protejat de oxidare și descompunere.

Care este diferența dintre uleiul de seminte de in cu o concentrație mare de lignină (in pentru ulei de înaltă Lignan) și ulei de in ordinare (in pentru ulei)?

Uleiul de in cu o concentrație mare de lignină (Flax Oil ridicat Lignan) oferă organismului cantități mai mari de substanțe chimice din plante și lignine care sunt legate în mod direct cu estrogen. Concentrația mare de lignină face produsul mult mai puternic decât uleiul de in normal pe piata.

Un alt avantaj al uleiului de in concentrat, are un conținut mai ridicat de omega-3, 6, 9 și acizi grași din compoziție.

Mod de utilizare: O doză de 1-3 ori pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 44:00:52
  Levro L-Carnitine Liquid 125000 pentru diete
  Kevin Levrone

  Levro L-Carnitine Liquid 125000

  1000 ml, 125 Doze
  129 RON 6450 RON (-50%)
  Cumpara

  Levro L-Carnitine Liquid 125000


  Categorii: Arzatoare de grasimi
  Brand: Kevin Levrone
  Ambalare: 1000 ml, 125 Doze

  Carnitina Lichida Kevin Levrone L-Carnitine 125000 Wellness Series 1 Litru (125 de serviri) Kevin Levrone vine cu al doilea produs din gama Wellness Series si anume L-Carnitine 125000, l-carnitina este probabil cel mai folosit arzator de grasime, fara efecte secundare. L-Carnitina este un aminoacid neesential cu un important rol in metabolismul grasimilor. A fost izolat si identificat pentru prim...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg от NOW Foods

Flax Oil (High Lignan) 1000 mg

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Uleiul din in    Brand: NOW Foods    Ambalare: 120 Softgels
9420 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
94.2 RON
82.99 RON