Omega 3-6-9 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

Omega 3-6-9 1000 mg

12345    4.3/5  (13 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Omega 3-6-9 Ambalare: 250 Softgels Vezi ingredientele
19627 RON
Preturile sunt cu TVA inclus
No.: 11674

DESCRIEREA PRODUSULUI

      Reducerea colesterolului; Sănătatea sistemului cardiovascular
      scăderea tensiunii arteriale
      impotriva aterosclerozei; Reducerea de grăsime
      Pentru absorbția vitaminelor liposolubile; Pentru producerea de hormoni
      Blend din diferite surse vegetale de omega 3,6 si 9 acizi grași

Contrar percepției comune, dieta care are ca scop arderea excesul de grăsime nu ar trebui să fie complet lipsită de grăsime. Puteți restricționa complet aportul de grăsimi saturate (brânză, unt, porc), dar trebuie să obțină o astfel necesară pentru corpul de grăsimi nesaturate (acizi grași esențiali). Ele nu sunt necesare numai pentru absorbția vitaminelor liposolubile, dar au un rol important în producerea de hormoni și componente celulare.

Organismul uman poate produce majoritatea grăsimilor din alte substanțe nutritive (glucide, proteine ​​și grăsimi), dar există două tipuri de grăsimi, care nu pot fi fabricate de către organism și trebuie luate cu alimente - acestea sunt omega-3 și omega-6 acizi grași. Acizii grași Omega 3-6-9 (Omega 3-6-9) intensifica acțiunea insulinei, utilizarea sporită a oxigenului, cu o mai mare capacitate de aerobic în consecință și a crescut arderea grasimilor.

absenta completa a acizilor grași Omega 3-6-9 (Omega 3-6-9) din meniul poate duce la tulburări grave ale organismului uman -., cum ar fi nivelurile reduse ale anumitor hormoni (testosteron, adrenalina, cortizon, etc.) și și la niveluri de concentrații crescute ale colesterolului în sânge. Produsul Omega 3-6-9 (Omega 3-6-9) acizi grași este o formulă care procura cantitatea necesară de acizi grași pe zi.

Mod de administrare: 1-2 ori pe zi, cu mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Adam Men's Vits

  Adam Men's Vits pentru diete
  24338 RON

  Adam Men's Vits


  Categorii: Multivitamine
  Brand: NOW Foods
  Ambalare: 120 Tableta

  Adam Men's Vits vitamine pentru barbati . ➡ Conține Sao Palmetto (Saw Palmetto) ➡ Cu Licopenul (Licopenul) și luteina (luteina) ➡ protecție antioxidantă de CoQ10 ➡ Vitamina B-6, zinc și magneziu (ZMA®) ➡ Cu Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) la retentiv de memorie ➡ Formula vegetarian ➡ Ambalaj: 90 ...
 • Acidophilus Probiotic

  Acidophilus Probiotic pentru diete
  6311 RON

  Acidophilus Probiotic


  Categorii: Sănătate și ton
  Brand: Natrol
  Ambalare: 150 Capsule, 150 Doze

  Natrol Acidophilus probiotic 150 Caps. Acidophilus Probiotic este o combinație specifică de probiotice, care mențin echilibrul sistemului digestiv și ajută apărarea naturală a corpului. avantaje: ajută sistemul digestiv să mențină un echilibru sănătos de bacterii „bune“ stimulează sistemul im...
 • VIP Card

  VIP Card pentru diete
  60 RON 1995 RON

  VIP Card


  Categorii: Card de reducere
  Brand: Fit One
  Ambalare: 1 buc.

  Devii un membru VIP! Cardul VIP este cel mai nou serviciu pe care-l oferim prietenilor Fit1. Cardul VIP este un motiv bun, ca sa continui sau sa incepi acum sa cumperi la preturi mult mai reduse. Avantajele pe care le oferim, membrilor VIP sunt reduceri suplimentare la o mare parte din produsele ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Omega 3-6-9 1000 mg от NOW Foods

Omega 3-6-9 1000 mg

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Omega 3-6-9    Brand: NOW Foods    Ambalare: 250 Softgels
19627 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
196.27 RON
172.91 RON