Sunflower Lecithin 1200mg от NOW Foods

NOW Foods

Sunflower Lecithin 1200mg

12345    4/5  (5 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Lecitina Ambalare: 200 Softgels Vezi ingredientele
13608 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 14542

DESCRIEREA PRODUSULUI

ACUM Alimente de floarea-soarelui Lecitina este o soluție originală pentru sănătatea dumneavoastră, fără griji cu privire la produsele de calitate scăzută sau produse care au fost mult timp marcate de marca de cercetare modificate genetic. Este cunoscut faptul că nu numai soia supuse modificării genetice, dar multe alte semințe. Semințele de floarea soarelui nu a fost încă supusă modificării genelor și aceasta le-una dintre cele mai bune surse de acizi grași face.

Floarea-soarelui Lecitina este o alegere excelentă, din cauza problemelor cu cresterea boli alergice. Nouă grupuri de produse alimentare au fost responsabile pentru 90% din alergii, cum ar fi floarea-soarelui nu se încadrează în una dintre ele.

Floarea soarelui Lecitina este cea mai bună sursă posibilă de lecitină vegetală, care pot fi găsite pe piața alimentară. Ea are avantaje suplimentare, cum ar fi lipsa de miros, gust neutru, un conținut ridicat de Fosfaditil colinei, un conținut scăzut de acid linoleic, ceea ce înseamnă o mai mare stabilitate în timpul absorbției.

Floarea-soarelui Lecitina ajută la menținerea sistemului nervos si functionarea creierului. Acest lucru se datorează acidul gras Fosfaditil Colină care formează o mare parte a creierului si a sistemului nervos. În plus, floarea-soarelui Lecitina este bogat în acizi grași Fosfaditil inositol și Fosfaditil etanolamina.

Mod de utilizare: O doză de 1-3 ori pe zi

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Sunflower Lecithin 1200mg от NOW Foods

Sunflower Lecithin 1200mg

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Lecitina    Brand: NOW Foods    Ambalare: 200 Softgels
13608 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
136.08 RON
119.89 RON