Cod Liver Oil от OstroVit

OstroVit

Cod Liver Oil

12345    5/5  (76 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Uleiul din pește Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze Vezi ingredientele
-40%   4775 RON
2865 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 34321

DESCRIEREA PRODUSULUI

Cod Liver Oil de la OstroVit este un supliment alimentar în capsule care conțin ulei de ficat din codul Atlantic, îmbogățit cu vitamina A și D.

Este unul dintre sursele de acizi grași esențiali resorbabili omega 3 (în principal EPA și DHA) și susține funcționarea corectă a vitaminei A, precum și a vitaminei D, care joacă un rol fundamental în protecția și construcția oaselor noastre, precum și în promovarea bunăstării.
Cod Liver Oil a fost creat pentru atleți și pentru persoanele al căror regim alimentar este deosebit de sărac în acizii grași omega 3 nesaturați.
Produsul Cod Liver Oil este special destinat sănătății si trebuie găsit în dieta tuturor.

Ulei din ficat de cod/Cod Liver Oil 60 softgels O sursa excelenta de ulei din ficat de cod, imbogatita cu vitaminele A si D si acizii grasi EPA si DHA pentru acoperire maxima. Fata de suplimentele alimentare obitnuite pe baza de ulei din ficat de cod, Complexul Concentrat Cod Liver Oil de la OstroVit asigura o concentratie ridicata a acizilor grasi Omega 3, cat si vitaminele A si D. Aceasta concentratie depaseste continutul regulat de EPA, DHA, vitamina A sau D, un produs obitnuit asigurand 500 mg ulei de peste.

Mod de utilizare

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.
Fiecare capsula moale asigura: Ulei din ficat de cod 500 mg ce asigura de regula:Vitamina A (375 µg din ulei de ficat de cod si retinil palmitat) 500 mg Vitamina D (3.38 µg din ulei de ficat de cod si colecalciferol)

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cod Liver Oil от OstroVit

Cod Liver Oil

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Uleiul din pește    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
4775 RON
2865 RON