Hemp Seed Oil / Omega 3-6-9 Complex от OstroVit

OstroVit

Hemp Seed Oil / Omega 3-6-9 Complex

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Omega 3-6-9 Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze Vezi ingredientele
-40%   5783 RON
3470 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37035

DESCRIEREA PRODUSULUI

Hemp Seed Oil / Omega 3-6-9 Complex 90 capsule

Uleiul de cânepă OstroVit este un supliment alimentar de ultimă generație pe bază de ulei natural de cânepă. Capsulele cu gel moale, bogate în acizi grași esențiali naturali, oferă beneficii terapeutice și o gamă întreagă de substanțe nutritive necesare, ceea ce le-a făcut unul dintre cele mai râvnite ingrediente utilizate în producția de produse cosmetice pentru îngrijirea corpului și suplimentarea zilnică. Vrei să menții un nivel bun de colesterol, să ai o imunitate mai mare sau să visezi părul neted și strălucitor? Cu uleiul de cânepă OstroVit vă puteți îngriji sănătatea și aspectul frumos fără efort și fără sacrificii.

Ce este uleiul de cânepă OstroVit și care sunt ingredientele sale?

Uleiul de cânepă OstroVit este un set de 90 de capsule, fiecare conținând 1000 mg de ulei pur de semințe de cânepă. Suplimentul alimentar este destinat tuturor persoanelor care se luptă cu un deficit de acizi grași nesaturați. Un gel conține exact aceeași cantitate de ulei, ceea ce îl face cel mai ușor supliment de acest tip de pe piață pe care să îl dozeți și să îl înghițiți.

Acizii grași nesaturați, Omega 3, 6 și 9, susțin o multitudine de procese care iau parte în fiecare zi în organism. Luați ulei de cânepă OstroVit dacă:

     de obicei se simt obosit și leșinat
     au probleme cu concentrarea
     experimentați o imunitate slabă
     menține nivelurile sănătoase de colesterol
     suferi de probleme digestive
     părul și unghiile sunt fragile și se rup ușor

Principalele caracteristici ale uleiului de cânepă OstroVit 90 capsule

Uleiul de cânepă OstroVit este un supliment alimentar versatil, perfect pentru persoanele de toate vârstele, atât active, cât și sedentare. Produsul respectă atât legislația din Regatul Unit, cât și legislația UE și menține standarde ridicate de sănătate.

Cele mai importante caracteristici ale uleiului de cânepă:

ACȚIUNE VERSATILĂ - Acizii grași conținuți în capsulele de ulei de cânepă OstroVit ameliorează problemele de circulație și susțin funcțiile articulare. Combate oboseala și conferă pielii, părului și unghiilor un aspect strălucitor și moale.
Bogat în acizi grași esențiali - capsulele hrănesc organismul în acizi grași esențiali Omega 3, 6 și 9 nesaturați, care au efecte terapeutice dovedite. Cu nevoia de a înghiți doar 1 capsulă pe zi, suplimentul nostru vă va satisface nevoile pentru 3 luni de aport regulat.
ÎNGHITIRE ȘI DOZARE UȘOARE - Softgelurile sunt foarte ușor de luat. Acoperirea din gelatină reduce gustul amar al uleiului din semințe de cânepă. Fiecare capsulă conține exact 1000 mg de ulei de cânepă.
INGREDIENTE 100% SIGURĂ - Capsulele de cânepă nu conțin OMG-uri, pesticide și coloranți artificiali. Sunt naturale și fără substanțe suplimentare.
Ingrediente active din uleiul de cânepă OstroVit
Suplimentul alimentar OstroVit Hemp Oil este compus dintr-un ingredient de bază - ulei natural din semințe de cânepă bogat în următorii acizi grași nesaturați:

Omega 3 - susține circulația sângelui, reduce activitatea de coagulare a sângelui și crește fluxul de sânge către creier. Favorizează concentrarea, sănătatea ochilor și imunitatea. Mai mult, face oasele mai puternice și îți îmbunătățește pielea și părul.
Omega 6 - vă ajută să mențineți nivelurile optime de colesterol, îmbunătățește funcțiile cognitive și controlează tensiunea arterială. Face pielea să arate și să se simtă mai fină.
Omega 9 - în afară de susținerea sistemului circulator, este bun pentru sănătatea digestivă. Ajută corpul să se vindece mai repede și stimulează metabolismul pielii.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Hemp Seed Oil / Omega 3-6-9 Complex от OstroVit

Hemp Seed Oil / Omega 3-6-9 Complex

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Omega 3-6-9    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze
5783 RON
3470 RON