Omega 3-6-9 от OstroVit

OstroVit

Omega 3-6-9

12345    4.6/5  (108 Au votat)
Ambalare: 180 Softgels, 180 Doze
Vezi ingredientele
-30%   9402 RON
6581 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 33651

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT Omega 3-6-9

- o sursă excelentă de acizi grași de cea mai bună calitate
- include un set complet de Omega 3 (EPA, DHA, ALA), Omega 6 (LA) și Omega 9 (OA)
- suplimentar îmbogățit cu vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil)
- 90 de porții în pachet
- o capsulă asigură 400 mg de ulei de pește
- conține ulei de semințe de in și de semințe de floarea-soarelui
- sprijin pentru metabolismul lipidic
- sursă de acizi grași nesaturați esențiali
- proporția perfectă a tuturor acizilor
- îmbunătățirea activității întregului organism
- pregătire economică de la OstroVit
- Complex de acizi grași Omega 3-6-9

Complexul fantastic al tuturor acizilor grași Omega 3-6-9 este convenabil să înghită capsulele. Acesta conține un întreg set de acizi grași, cum ar fi Omega 3 (EPA, DHA, ALA), Omega 6 (LA) și Omega 9 (OA), în plus, au fost îmbogățite cu un puternic antioxidant, grupul de acizi grași nesaturați esențiali. Raportul adecvat al tuturor acizilor nesaturați joacă cel mai important rol aici. Fiecare dintre ele joacă un rol complet diferit în organism. Fundația de acizi grași Omega 3 este Uleiul de pește (capsulă de 400 mg) - o sursă de înaltă calitate de DHA și EPA, care este un material de construcție pentru celulă. Acestea afectează activitatea și capacitatea membranei celulare, care are un efect pozitiv asupra proceselor de bază ale vieții. Creșterea rezistenței și o mai bună funcționare a creierului. La rândul său, Omega-6 are un efect pozitiv asupra activității sistemului nervos central. Omega 9 susține reglarea metabolismului lipidic și, ca și Omega 3, acestea sunt elementele de bază ale fiecărei celule.

Omega 3-6-9 Marca poloneză OstroVit este adresată tuturor persoanelor active, vârstnice care se ocupă de starea generală a corpului. Oasele acizilor grași Omega acționează într-o manieră multilaterală atât în ​​starea fizică, cât și în cea mentală. Acest supliment oferă 90 de porții individuale, ceea ce se traduce la un maxim de aproximativ 3 luni de suplimentare. Suplimentarea adecvată cu ulei de pește combinată cu uleiul de semințe de floarea soarelui și uleiul de inul este deosebit de importantă în special în timpul sezonului toamna și iarnă sau atunci când corpul este expus la stres sau stres excesiv, psihic sau fizic. Apoi, imunitatea organismului este puternic redusă.

Acizii omega-9, spre deosebire de acizii grași Omega-3 și Omega-6, nu aparțin grupului de grăsimi esențiale. Aceasta înseamnă că corpul uman este capabil să sintetizeze singuri acizii omega-9. Dar merită preparate preparate care conțin toate cele 3 tipuri de acizi. Specialistul nostru Bartosz Guran, în articolul său, descrie exact ce ar trebui să arate suplimentarea cu acizii omega:

"Vă recomand să adăugați în fiecare zi cel puțin 6 grame de acizi grași Omega-3 sub formă de ulei de pește, cel mai bine împărțit în două sau trei doze de 2-3 g. Atunci când raportul dintre omega-6 și omega-3 este mai aproape de 1: 1, atunci riscul acestor boli este redus foarte mult, iar creșterea mușchilor și pierderea de grăsimi sunt îmbunătățite. "

Omega-3 sursă
DHA și EPA ajută la menținerea tensiunii arteriale normale (*** - Efectele benefice apar când se consumă zilnic 3 g EPA și DHA, nu depășește nivelul de administrare zilnică suplimentară de 5 g EPA și DHA combinat). Acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la funcționarea normală a inimii. Consumul total de EPA și DHA - 250 mg (*** - Efectul benefic apare atunci când consumați 250 mg de EPA și DHA pe zi). DHA și EPA ajută la menținerea nivelelor normale de trigliceride din sânge (*** - Efectele benefice apar atunci când 2 g DHA sunt consumate zilnic, nu depășiți doza suplimentară zilnică de 5 g EPA și DHA combinată).

Vitamina E
Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

Uleiul de in
Uleiul din semințe de in, conținut în capsulă, se caracterizează printr-un conținut ridicat de acizi grași Omega 3, acid alfa linolenic și acizi grași Omega 6.

Acidul alfa-linolenic (ALA)
Acidul alfa-linolenic (ALA) ajută la menținerea nivelului normal de colesterol din sânge (*** - Un efect benefic apare atunci când 2 g ALA este consumat zilnic.)

Ulei de semințe de floarea-soarelui
La randul sau, uleiul de seminte de floarea-soarelui contine o cantitate imensa de acizi grasi Omega-6 si un pic de acizi grasi Omega-3. Acesta susține gestionarea grăsimilor și poate avea efecte benefice asupra concentrației, memoriei și procesului de gândire. De asemenea, poate îmbunătăți starea pielii.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Omega 3-6-9 от OstroVit

OstroVit

Omega 3-6-9

Ambalare: 180 Softgels, 180 Doze
9402 RON
6581 RON