100% Pure MCT Oil от PVL / Pure Vita Labs

PVL / Pure Vita Labs

100% Pure MCT Oil

12345    3.2/5  (5 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: MCT Oil Ambalare: 1000 ml Vezi ingredientele
Nu este disponibil!
No.: 12678

DESCRIEREA PRODUSULUI

Grăsime; curățare de grăsime. 100% MCTs pur. 100% cu energie curată. 100% Fara carbohidrati. Cel mai pur ulei de MCT, care este proteina dostapno.Predpazva risipa de energie, cum ar fi permițând proteinei pentru a restabili și de a construi mai repede și mai palno.Dostavya sursă mai mare de combustibil (energie) .Dostavya curat MTF până la 60 % C8 mai mult (lanț real mărime medie) de celelalte uleiuri MCT. Nu sunt stocate ca tesutului adipos din organism. Acestea sunt singurele grăsimi, care sunt de fapt termogenic (arderea grasimilor) .Idealen pentru corp bezmaznini strans.

Mod de administrare: Se adaugă 1 lingura (15 ml) la shake-ul de proteine ​​preferate, se presara pe salata sau cartofi la cuptor și utilizarea de coacere (nu prăjit) sau în alt mod. Utilizați 2-4 doze pe zi. Pentru primele zile, folosind o jumătate de doză (1/2 lingura) doar de două ori pe zi la stomac se utilizează pentru a curăța MCT Supreme 100® - nu luați-o de la sine, fără nici un alt aliment, deoarece poate provoca stomac deranjat ușoară.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

100% Pure MCT Oil от PVL / Pure Vita Labs

100% Pure MCT Oil

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: MCT Oil    Brand: PVL / Pure Vita Labs    Ambalare: 1000 ml
Nu este disponibil!