100% Organic Omega-3 Oil от Viridian

Viridian

100% Organic Omega-3 Oil

12345    5/5  (1 Au votat)
Categorii: Acizi grași Subcategorii: Uleiul din pește Ambalare: 200 ml Vezi ingredientele
9569 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 23461

DESCRIEREA PRODUSULUI

Mecanismul prin care ECN sprijină activitatea creierului este o serie de transformări metabolice care au ca rezultat o conductivitate îmbunătățită a neuronilor creierului. Creierul este organul cu mare grăsime în corpul nostru. Aproape două treimi din greutatea sa cade pe fosfolipide.

acid docosahexaenoic (DHA) este predominant acid gras structural din creier, care este distribuit în principal în cortexul cerebral, membrana presinaptică, mitocondriile si fotoreceptori ale retinei. Acesta include aproximativ 40% acizi grași polinesaturați (PUFA) din creier și 60% acizi grași polinesaturați din retina ochiului. Aproape 50% din greutatea membranelor neuronale se datorează prezenței DHA.

ECN și ulterior DHA poate fi format prin metabolizarea acidului alfa-linolenic (ALA), care face parte din acizii omega-3 grasi găsit în următoarele uleiuri, cereale organice.

Ulei de seminte de in organic.

ulei de seminte este una dintre cele mai bogate surse nu numai omega-3 acizi grași esențiali (acizii grasi) si omega-6 și -9 acizi grași. AGE sunt necesare organismului pentru producerea de prostaglandine, care sunt substanțe, cum ar fi hormoni. cantitate substanțială de dovezi clinice și experimentale sprijină ideea că o deficiență sau dezechilibru în anumiți acizi grași saturați scăzute pot contribui la o serie de tulburări comune de dezvoltare, inclusiv tulburarea de hiperactivitate deficit de atentie (ADHD).

efect dovedit de adoptarea ECN la copii

      funcționarea normală a celulelor - Omega-3 și Omega-6 stabiliza și consolida membrana celulară. Celulele sanatoase sau celule cu o permeabilitate defectuoasa a membranei celulare cauzeaza o serie de probleme de sanatate, cum ar fi alergii, psoriazis și alte boli inflamatorii.
     -inflamatorii și antialergic acțiune ECN - deosebit de important în profilaxia și tratamentul artritei, astmului, febra fânului, alergii, auto-imune și boli degenerative.
      dezvoltarea creierului si activitatea creierului - ECN joaca un rol major in dezvoltarea creierului, chiar la făt și în funcționarea normală a sistemului nervos pe tot parcursul vieții omului. Sunt reflectate favorabil asupra concentrației psihicului și îmbunătățirea, implicarea în formarea de celule nervoase. Ei guvernează creșterea, vitalitatea și starea mentală. Extrem de important pentru viziune, concentrare si activitatea creierului la copii.
      sistemului imunitar - ECN armonizarea și consolidarea sistemului imunitar la copii. Potrivit pentru prevenirea și la copii frecvent aflată în dificultate.
      eczeme și alte boli de piele - sunt utilizate pe scara larga pentru a atenua simptomele de eczeme și alte boli de piele. Care suferă de psoriazis, de asemenea, obține ameliorarea simptomelor.
      au un efect benefic la copii hiperactivi - se stabilește că în corpul copiilor care suferă de HDK (Deficit Hyperactivity Disorder concentrare) au un nivel scăzut de acizi grași esențiali. Studiul realizat pe 100 de copii care suferă de HDK, a constatat ca copiii cu un nivel scăzut de acizi grași omega-3 demonstrează concentrare și comportament anormal a scăzut în comparație cu copiii care au niveluri normale de Omega 3. copii hrănire incorecte cu o mare probabilitate poate deveni hiperactiv au adesea probleme cu învățarea și a arătat un comportament anormal.
      îmbunătăți digestia și contribuie la o mai bună absorbție a nutrienților în corpul copilului - acizi grași esențiali sunt necesari pentru recuperarea energiei vitale din nutrienți și mișcarea acestei energii pe tot corpul nostru.

     Notă: Produsul conține tocoferoli și tocotrienoli (familie de vitamina E) și alte fitonutrienti importante.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curentaDe ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

100% Organic Omega-3 Oil от Viridian

100% Organic Omega-3 Oil

Categorii: Acizi grași
Subcategorii: Uleiul din pește    Brand: Viridian    Ambalare: 200 ml
9569 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
95.69 RON
84.3 RON