Advanced AllFlex от AllMax Nutrition

AllMax Nutrition

Advanced AllFlex

12345    3.8/5  (17 Au votat)
Categorii: Pentru ligamente și tendoane Subcategorii: Formule complexe pentru articulații Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
103 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 13412

DESCRIEREA PRODUSULUI

ADVANCED ALLFLEX este un supliment alimentar destinat pentru restaurarea și gestionarea durere la nivelul articulațiilor, sprijinit de UC • II ®

ADVANCED ALLFLEX este amestec sinergică și echilibrată a șase componente suplimentare destinate:

      repara rapid și eficient articulațiilor deteriorate
      Restabilirea mobilitatii articulare
      reduce inflamația
      Reducerea dureri articulare

Ca un atlet care antreneaza intens, corpul tau este mai susceptibil de a purta și de programe de antrenament încăpățânată va duce inevitabil la articulații și mușchi inflamat. Dacă tortura corpul la limita în sala de sport se va insista pe ceva care va ameliora durerea rapid și eficient. AVANSAT ALLFLEX sprijinit de UC • II ®, care obiectivul strategic este acela de a oferi sprijin și ameliorarea durerii în corpul dumneavoastră.

Doar două capsule pe zi de ALLFLEX conduce la o gestionare rapidă și completă de recuperare și durere.

ALLFLEX
este un supliment alimentar conceput pentru a calma și de a restabili care ajută la sănătatea în comun și mobilitatea și reduce durerea și inflamația cauzate de activitatea fizica intensa.

ALLFLEX este protejată prin brevete SUA 4 independente.

Cu sistemul de aprovizionare exclusivă, ajungeți la ALLFLEX ™ într-o capsulă extrem de subțire, care oferă rezultate rapide și cu eliberare susținută a ingredientului activ, care continuă să lucreze peste 12 ore.

Bazându-se pe puterea de șase studii clinice umane, ALLFLEX cu UC-II vă oferă instrumentele prin care te poți lupta înapoi! Lupta cu dureri articulare acum!

ADVANCED ALLFLEX este de 348% mai bună decât combinația de glucozamina si condroitina pentru reducerea durerii si imbunatatirea mobilitatii articulare. Este atât de ușor - trebuie doar să ia două capsule o dată pe zi!

Cheia pentru această formulă impresionantă și foarte avansate este combinat cu UC-II ® - denaturată de tip colagen - II z¬¬¬a repararea articulare 3-LASTIN ™ pentru prevenirea inflamației și OptiMSM ® pentru o mobilitate crescută în combinație cu CL- potent 5 ™ pentru a reduce radical durerea și sprijin antioxidant!

dovedit clinic că acest supliment alimentar este mai mult de 3 ori mai eficace decât combinația de 1500 mg de glucozamina si 1200 mg condroitina

UC • II ® este un ingredient care a fost dovedit eficient în durere. Este produs într-un proces de temperatură joasă, care asigură o activitate biologică rămâne intactă.

Denaturată colagen tip II este un substrat de susținere recuperarea cartilajului, responsabil pentru elasticitatea și rezistența oaselor. Sa constatat că ingerată oral, remodelat sistemul imunitar, prevenind distrugerea autoimună în cartilajului articular, care ajută foarte mult pentru a îmbunătăți flexibilitatea și mobilitatea articulatiilor.

Acesta este cel mai bun dintre toate tipurile de colagen, cea mai comuna articulația - și anume că colagenul conținut în ALLFLEX ™ cu UC • II ® [/ b]. Peste 30 de ani în studiile controlate cu placebo au arătat că ajută de fapt, în sinteza de noi cartilajului în articulații. (Protejat de 4 patent separat SUA).

UC • II este o abordare revolutionara nou la gestionarea durerii la nivelul articulațiilor și este susținută de șase studii clinice umane, inclusiv unul realizat la prestigioasa universitate Harvard, unde participantii la studiu au avut o imbunatatire semnificativa cu adaos de UC • II ®, precum și -hubavoto dintre toate este faptul că acest produs nu are efecte secundare.

OptiMSM ® promovează sinteza colagenului - Metilsulfonimetanul (MSM) (450 mg)

MSM ajuta la repararea celulelor deteriorate și stimulează creșterea celulelor sănătoase. MSM este necesară pentru sinteza colagenului comun. Colagenul construiește matrice puternic pentru a ajuta la întărirea țesutului conjunctiv oferind în același timp flexibilitate. Este, de asemenea, o proteină și este esențială pentru creșterea și recuperarea celulelor.

Metilsulfonimetanul (MSM) este in mod natural compus cu sulf, grupări care conțin sulf și metil. Acesta este situat în regimul alimentar normal al oamenilor și aproape toate animalele. MSM este compus din 34% sulf, al patrulea conținut mineral abundent din organism.

CSM are un efect în ceea ce privește o serie de probleme de sanatate, inclusiv artrita, dureri musculare si articulare. MSM inhiba impulsuri durere de-a lungul fibrelor nervoase (analgezie), reduc inflamația, creșterea ofertei de sânge, reducerea spasme musculare, si inmuierea cicatricilor. MSM sprijină stil de viață sănătos, activ și beneficiile mai multor structuri și funcții în organism, inclusiv țesutul conjunctiv și sistemul respirator, în timp ce grupuri de metil operează pe producția de energie.

MCM prezintă un avantaj în ceea ce privește o serie de probleme de sanatate, inclusiv artrita, dureri musculare si articulare. MSM inhiba impulsuri durere de-a lungul fibrelor nervoase (analgezie), reduc inflamația, creșterea ofertei de sânge, reducerea spasme musculare, si inmuierea cicatricilor.

MSM este un constituent normal al sulfului din fructe, legume, pește.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Advanced AllFlex от AllMax Nutrition

Advanced AllFlex

Subcategorii: Formule complexe pentru articulații    Brand: AllMax Nutrition    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
103 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
103 RON
90.74 RON