Pro Flex / Collagen + Glucosamine - MSM - Proline от Hero.Lab

Hero.Lab

Pro Flex / Collagen + Glucosamine - MSM - Proline

12345    4.8/5  (46 Au votat)
-25%   10219 RON
7664 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 36944

DESCRIEREA PRODUSULUI

Hero.Lab Pro Flex / Colagen + Glucozamină - MSM - Proline - este o formulă complexă puternică pentru articulații, care este bogată în substanțe esențiale care alcătuiesc articulațiile noastre.

Produsul este potrivit atât pentru măsurile preventive ale sportivilor, cât și pentru persoanele care doresc să se protejeze de osteoartrită și dureri articulare.

Conține substanțe precum:

Colagen hidrolizat, care este mai ușor de digerat și are o biodisponibilitate mai mare. Colagenul ne construiește tendoanele, articulațiile, oasele, pielea și părul. În timp, cantitatea sa în corpul nostru scade, ceea ce la rândul său duce la - dureri articulare, păr casant, piele uscată etc.

MSM (metilsulfonilmetan) este o substanță care are grijă de funcțiile articulațiilor, tendoanelor și articulațiilor. Este o formă organică de sulf și se găsește în țesuturile tuturor organismelor vii. Se găsește și în legume verzi și lapte. Scopul său este de a furniza materie primă pentru a ajuta la menținerea țesuturilor conjunctive sănătoase, cum ar fi (cartilajul articular).

Sulfatul de glucozamină este utilizat în construcția articulațiilor și a cartilajului. Odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea sa în organism scade, de aceea se recomandă obținerea suplimentară, ca măsură preventivă. Glucozamina este o amino zaharidă care se găsește în mod natural în corpul uman.

Prolina este un aminoacid important care ajută la producerea colagenului, care ajută la construirea țesuturilor din organism. Are un efect benefic asupra sistemului osos și întărește sănătatea articulațiilor, tendoanelor și țesutului conjunctiv.

În plus, conține vitamina C, magneziu și vitamina B6.


Beneficiile Hero.Lab Pro Flex / Colagen + Glucozamină - MSM - Proline sunt:

      Îmbunătățește procesele de recuperare;
      Utilizarea sa zilnică protejează articulațiile;
      Sprijină construcția îmbinărilor și tendoanelor;
      Fapte care ameliorează durerea;
      Potrivit atât pentru adulți, cât și pentru sportivi;
      Sprijină procesul de formare a cartilajului;
      Crește mobilitatea țesutului conjunctiv;
      Favorizează mobilitatea articulațiilor;


Mod de utilizare:

Dizolvați (1 doză = 20 g) Hero.Lab Pro Flex / Colagen + Glucozamină - MSM - Proline în apă și luați o dată pe zi, de preferință la culcare.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Pro Flex / Collagen + Glucosamine - MSM - Proline от Hero.Lab

Pro Flex / Collagen + Glucosamine - MSM - Proline

Subcategorii: Formule complexe pentru articulații    Brand: Hero.Lab    Ambalare: 400 Grame, 20 Doze
10219 RON
7664 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
76.64 RON
72.12 RON