Collagen от HS Labs

HS Labs

Collagen

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Pentru ligamente și tendoane Subcategorii: Colagenul Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
-20%   65 RON
52 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo. 32782

DESCRIEREA PRODUSULUI

TINERI ȘI FRUMOSI CU COLAGENI!

Nu există nici o femeie care să nu fi auzit de colagen. Acesta este un subiect atât de popular, deoarece colagenul în sine este un element extrem de important pentru corpul uman.

Colagenul este o proteină naturală, reprezentând aproximativ 35% din conținutul de proteine ​​din corpul nostru. Are capacitatea de a se sintetiza din corp, dar în timp cantitatea sa scade. Acest proces începe după vârsta de 20 de ani, iar când atinge 60, cantitatea scade cu aproximativ 50%. Apoi admiterea devine obligatorie.

În plus față de utilizarea în multe produse cosmetice, această proteină poate fi, de asemenea, luată ca un supliment alimentar.

De ce ar trebui să folosim COLLAGEN de la HS LABS?

Să începem cu beneficiile pentru sănătate:
Îmbunătățirea sistemului digestiv - Colagenul consolidează căptușeala și ajută la descompunerea proteinelor și grăsimilor.

Consolidarea articulațiilor și tendoanelor - reduce durerea articulară și este un supliment recomandat pentru sportivii activi.

Așa cum am spus - tineri și frumoși cu COLLAGEN:

Îmbunătățește structura pielii, a părului și a unghiilor - Colagenul afectează elasticitatea pielii și o face proaspătă și frumoasă. Încearcă îmbătrânirea și o hidratează.

Efectul anticelulitic - Celulita este direct legată de sănătatea pielii. Pielea este mai subțire de-a lungul anilor, iar celulita urâtă devine mai vizibilă și mai neplăcută. COLLAGEN de HS LABS va pune capăt acestui proces și își va recâștiga structura corespunzătoare.

Stimulează producția naturală de colagen din corpul nostru
 
Cum se utilizează: se administrează 1 doză (2 comprimate) de două ori pe zi între mese.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Collagen от HS Labs

Collagen

Subcategorii: Colagenul    Brand: HS Labs    Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze
65 RON
52 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
52 RON
48.93 RON