BeautIN Collagen Mango si Melon от MyElements

MyElements

BeautIN Collagen Mango si Melon

12345    4.3/5  (6 Au votat)
Categorii: Pentru ligamente și tendoane Subcategorii: Colagenul Ambalare: 500 ml, 17 Doze Vezi ingredientele
18778 RON
Preturile sunt cu TVA inclus


No. 18542

DESCRIEREA PRODUSULUI

BEAUTΙΝ ΤΜ COLAGENUL o frumusețe complex ca supliment alimentar cu colagen hidrolizat întărit cu acid hialuronic, vitaminele A, complexul B, C și zinc, și oferă beneficii importante pentru organism.

Formula componente ale BEAUTIN ΤΜ COLAGENUL contribuie la îmbunătățirea producției naturale de colagen, este întărit cu acid hialuronic pentru rezultate mai bune.

Conține colagen din Tilapia pește, care are cel mai mare volum al anumitor aminoacizi, comparativ cu colagen de la alte specii. *

Colagenul de pește este o sursă naturală pură de colagen, deoarece studiile au arătat că este mai ușor de recuperat din corpul uman.

Colagenul este responsabil pentru menținerea nivelurilor de umiditate corecte ale pielii, rezistența și elasticitatea epidermei. De-a lungul timpului, fibrele de colagen pierde elasticitatea, și, ca rezultat pielea devine liber și apar semne de imbatranire cum ar fi riduri cu linii fine.

BEAUTIN ΤΜ COLAGENUL conține colagen hidrolizat Peptan TM sub formă de peptide, care este deja degradat la zausvoyavane dorit de mărimea corpului uman, pentru utilizare mai bună și mai eficientă.

Disponibil în cutii de 500 ml, este acceptat ca supliment alimentar pentru adulți, o măsură dozatoare (30 ml) pe zi, de preferat seara înainte de culcare.

Acesta poate fi consumat în forma în care este sau diluat într-o jumătate de pahar de apă.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

BeautIN Collagen Mango si Melon от MyElements

BeautIN Collagen Mango si Melon

Subcategorii: Colagenul    Brand: MyElements    Ambalare: 500 ml, 17 Doze
18778 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
187.78 RON
165.43 RON