Collagen Heaven | added Zinc, Vitamin C and Hyaluronic Acid от Nutriversum

Nutriversum

Collagen Heaven | added Zinc, Vitamin C and Hyaluronic Acid

12345    0/5  (0 Au votat)
12639 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38627

DESCRIEREA PRODUSULUI

Collagen Heaven - WSHAPE (Nutriversum) - este un preparat foarte complex cu un conținut foarte ridicat de ingrediente active pentru sănătatea părului, a pielii și a unghiilor, cu un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor. Conține acid hialuronic și 1000 mg de vitamina C pe fiecare doză.

     Fără gluten - recomandat și persoanelor sensibile la gluten;
     Fără lactoză - recomandat și persoanelor sensibile la lactoză;
     Conţinut ridicat de ingrediente active - produs cu un conţinut foarte ridicat de      ingrediente active;
     Adaptat pentru nevoile femeilor - Produsul a fost conceput special pentru femei.

Collagen Heaven este un preparat foarte complex cu un conținut foarte ridicat de ingrediente active. Cantitățile de ingrediente active din acesta sunt concepute pentru a vă sprijini sănătatea părului, a pielii și a unghiilor în același timp, luându-l cu un arsenal complet și complex și chiar au un efect pozitiv asupra sănătății articulațiilor.

Ingredientul de bază al produsului este colagenul, care reprezintă 75% din pielea noastră, cu toate acestea, de-a lungul anilor, nivelul de colagen al corpului nostru continuă să scadă, permițând pielii să-și piardă fermitatea.

Produsul conține, de asemenea, acid hialuronic, o proteină care a devenit una dintre pietrele de temelie ale îngrijirii moderne de înfrumusețare în secolul XXI. Practic, datorită efectului său de frumusețe, este un supliment popular, dar nu trebuie uitat că, în plus, corpul îl folosește și în cantități mari pentru întreținerea articulațiilor, motiv pentru care organismul îl produce singur. Acidul hialuronic este o proteină care se găsește în toate țesuturile conjunctive umane, deci este de înțeles de ce este o substanță atât de importantă pentru organism.

La amestec au fost adăugate și fructe de Acai și extract de măceșe, care, printr-un antioxidant natural extrem de puternic, contribuie în mare măsură la puterea sistemului imunitar, precum sănătatea noastră, și la rezistența noastră naturală la diferite boli sau viruși.

     10.000 mg colagen.
     200 mg de fructe acai antioxidante și extract de măceșe.
     125 mg acid hialuronic.
     Cu vitamina C adăugată
     3 arome răcoritoare.

Cum se consumă?

Se amestecă 15 grame (o lingură de măsurare cu vârf) în 250 ml de apă cu un agitator și se consumă în fiecare zi alături de ultima masă a zilei!

Arome: zmeură, mango, căpșuni, soc, pere, limonadă de trandafiri

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Collagen Heaven | added Zinc, Vitamin C and Hyaluronic Acid от Nutriversum

Collagen Heaven | added Zinc, Vitamin C and Hyaluronic Acid

12639 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
126.39 RON
111.35 RON