Arthro Plus от Orthomol

Arthro Plus

12345    4/5  (4 Au votat)
312 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 19208
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Ortomol Artro plus este special conceput pentru produsul orthomolecular pentru ameliorarea osteoartritei. Produsul conține N-acetil cisteină, și vitamina B3, B6, C și K1 pentru cartilajului si metabolismul osos. Conține acid hialuronic, care contribuie la o reducere semnificativă a durerii în articulații. echilibru optim de antioxidanti, omega-3 acizi grași anti-inflamator.

Mod de administrare: Pentru a atinge cele mai bune rezultate au nevoie de aportul prelungit al produsului - 3-4 luni miniu.

Conținutul aport zilnic
de un plic (= doza zilnică), care se dizolvă în aproximativ 100-150 ml de apă carbonatată sau suc de fructe cu 2 capsule.

Interacțiuni cu medicamente:


      Ortomol Artro plus conține un zahăr și îndulcitor.
      Utilizarea Ortomol Artro plus exclusiv sub supraveghere medicală.
      Ortomol Artro plus trebuie utilizat numai sub controlul atent al metabolismului, în caz de încălcare a toleranței la glucoză.
      Ortomol Artro Plus nu trebuie utilizat în timpul sarcinii și alăptării sau de către copii.
      Dacă utilizați medicamente care afectează coagularea parametrilor de coagulare a sângelui trebuie verificate la intervale frecvente, mai ales la începutul și la sfârșitul tratamentului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Arthro Plus от Orthomol

Arthro Plus

Subcategorii: Formule complexe pentru articulații    Brand: Orthomol    Ambalare: 30 Coletul
312 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
312 RON
274.87 RON