Collagen + Vitamin C / Powder от OstroVit

OstroVit

Collagen + Vitamin C / Powder

12345    4/5  (115 Au votat)
Ambalare: 400 Grame, 40 Doze
Vezi ingredientele
-30%   11184 RON
7829 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 34850

Oferte cu acest produs


OstroVit Collagen + Vitamin C / Powder
400 Grame, 40 Doze
+

OstroVit Omega 3
90 Softgels, 90 Doze
=
150.23 RON
90.14 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Colagen + Vitamina C este un supliment de înaltă calitate, care combină colagenul hidrolizat cu vitamina C.

Colagenul hidrolizat este extras dintr-o proteină de gelatină în care dimensiunea moleculelor este redusă prin hidroliza legăturilor peptidice din moleculele de gelatină. Colagenul reprezintă 30% din proteina totală din corpul nostru și este o componentă majoră a țesutului conjunctiv. Ne construiește tendoanele, pielea, părul, unghiile, articulațiile și oasele. În timp, aceasta scade, rezultând pielea uscată, părul drept, dureri articulare și părul fragil.

Colagenul hidrolizat are multe mai multe beneficii decât colagenul obișnuit, din cauza proceselor prin care este supus pentru a-l produce. Conține o cantitate mare de Glicină, Lisină și Proline care ajută la regenerarea pielii, articulațiilor, părului, unghiilor și multe altele.

OstroVit Colagen + Vitamina C are o solubilitate excelentă și este disponibil în diferite arome, ceea ce îl face și mai ușor și mai plăcut.

Vitamina C este un puternic antioxidant care este vital pentru organismul nostru. Deoarece susține funcțiile sistemului nervos, reduce senzația de oboseală și oboseală și întărește sistemul imunitar. De asemenea, încetinește procesul de îmbătrânire și îmbunătățește absorbția de nutrienți.

Vitamina C este solubilă în apă și de neînlocuit, deoarece organismul nu o poate produce. Ajută la reducerea colesterolului rău și stimulează sinteza de colagen, grăbind vindecarea și vindecarea rănilor.

Avantajele OstroVit Colagen + Vitamina C sunt:

      Ajută la menținerea fermității și elasticității pielii;
      întărește structura unghiilor și părului;
      Promovează sănătatea articulațiilor și a tendoanelor;
      Ameliorează durerile articulare;
      combate îmbătrânirea pielii;
      Îmbunătățește digestia;


OstroVit Colagen + Vitamina C conține hidrolizat de colagen digerabil în mod natural. În combinație cu Vitamina C, are un efect benefic asupra forței și elasticității țesutului conjunctiv. Acesta este un produs unic care vă va ajuta să vă luptați cu vârsta!

Mod de administrare:

Se dizolvă o porție din produs 10 g (2 linguri) în 200 ml apă sau suc într-un agitator. Ia 1 doză pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii
Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Collagen + Vitamin C / Powder от OstroVit

OstroVit

Collagen + Vitamin C / Powder

Ambalare: 400 Grame, 40 Doze
11184 RON
7829 RON